Η Motorola παρουσιάζει τη δική της ασύρματη φόρτιση από απόσταση


Η Motorola παρουσιάζει μέσα από ένα νέο βίντεο τη δική πρόταση στην ασύρματη φόρτιση από απόσταση, η οποία όμως βασίζεται στην τεχνολογία Qi. To επίσημο βίντεο ήρθε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Xiaomi, όμως δείχνει μία διαφορετική προσέγγιση στο θέμα, με εξέλιξη της υπάρχουσας τεχνολογίας.

Σύμφωνα με το επίσημο βίντεο από τη Motorola, ο φορτιστής Motorola One Hyper μπορεί να φορτίσει πολλαπλές συσκευές ταυτόχρονα σε απόσταση. Στο demo, έχουν τοποθετηθεί δύο Motorola Edge, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση 80 και 100 εκατοστών από τον φορτιστή και μπορούν να φορτίσουν. Βέβαια, δε γνωρίζουμε με τι ταχύτητα γίνεται η φόρτιση, αν και περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες μελλοντικά.

Motorola, Η Motorola παρουσιάζει τη δική της ασύρματη φόρτιση από απόσταση

Η διαφορά σε σχέση με την τεχνολογία της Xiaomi είναι ότι χρειάζεται η συσκευή να μένει ακίνητη μπροστά από τον φορτιστή της εταιρείας, όπως επίσης και να μην καλύπτεται από κάτι ο φορτιστής. Φαίνεται πως ο Motorola One Hyper λειτουργεί σαν πομπός της ασύρματης φόρτισης και μπορεί να εκπέμψει σήμα σε μία απόσταση μπροστά του, χωρίς να υπάρχουν παρεμβολές. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτός είναι ο “σωστός τρόπος για ασύρματη φόρτιση”.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.