Η OnePlus TV με Android TV της OnePlus έρχεται τον Σεπτέμβριο

OnePlus TV, Η OnePlus TV με Android TV της OnePlus έρχεται τον Σεπτέμβριο

Η OnePlus φημολογείται αρκετό καιρό ότι θα κυκλοφορήσει την πρώτη της τηλεόρασης. Την προηγούμενη εβδομάδα επιβεβαιώθηκε το όνομα της τηλεόρασης της OnePlus και μέσα από το Bluetooth SIG μάθαμε περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά τηλεοράσεων της εταιρείας.

Επιπλέον, στο forum της εταιρείας εχθές αποκαλύφθηκε ότι το OnePlus TV θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, αρχικά στην Ινδία και έπειτα στον υπόλοιπο κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα Bluetooth SIG εντοπίστηκαν 31 καταχωρήσεις συνολικά για τηλεοράσεις οι οποίες πιθανόν να είναι τύπου LED. Το OnePlus TV συγκεκριμένα λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις εκδόσεις οι οποίες θα διαφέρουν μόνο στο μέγεθος του display. Η αγορά λοιπόν θα γνωρίσει την OnePlus TV στις 43, 55, 65 και τέλος 75 ίντσες, με ανάλυση που πιθανόν να φτάνει μέχρι 4K.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες ας ελπίσουμε όμως μέχρι την κυκλοφορία τους τον Σεπτέμβριο να μάθουμε περισσότερα χαρακτηριστικά.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Greg

Εάν η τιμή της 55” ή της 65” είναι λογική, η ποιότητα και το πάνελ με τα χαρακτηριστικά της είναι αξιόλογα και η αποστολή της είναι ασφαλής (δεν θα μου έρθει κομμάτια εξαιτίας των κούριερ) αν και έχω καινούρια (ενός έτους) 49άρα 4Κ της Sony σίγουρα θα χτυπήσω και την TV της One+ γιατί όλες οι TV (Sony-Samsung-LG) που κυκλοφορούν από 1000€ και κάτω στην Ελληνική αγορά είναι για τα σκουπίδια, δεν αξίζουν ούτε τον κόπο που θα κάνεις να πας στο κατάστημα για να τις αγοράσεις, Sony με κάκιστη ποιότητα κατασκευής και μέτρια εικόνα, Samsung που στα 2χρόνια πας για αλλαγή πάνελ και LG που καίνε τροφοδοτικά κλπ, όρεξη να έχεις να τσακώνεσαι με την επίσημη τεχνική υποστήριξη στο τηλέφωνο και να γίνεις ο καλύτερος φίλος του τεχνικού τηλεοράσεων της πόλης σου. (υγ. είμαι στον χώρο των τηλεοράσεων και έχω ξενερώσει με όσα βλέπω από τις μάρκες που κάποτε πουλούσαν TV με εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android TV Google Google TV

Τέλος το Google Play Movies & TV για Android TV από τις 17 Ιανουαρίου

Η Google κάνει πολλές αλλαγές στις εφαρμογές της, είτε αποσύροντάς τις σταδιακά, είτε αντικαθιστώντας τις, είτε καταργώντας τις τελείως.

Internet Android TV Spotify

Το Spotify δεν λειτουργεί σωστά στο Android TV

To Spotify φαίνεται να μην λειτουργεί με τον πιο σωστό τρόπο στο Android TV και ειδικότερα όσων αφορά τις λίστες αναπαραγωγής της εφαρμογής.

Home Cinema TCL Android TV

TCL 43P715 4K HDR Android TV για διασκέδαση χωρίς όρια

Η νέα σειρά P71 των 4K HDR Android TV αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για την οικιακή μας διασκέδαση καθώς συνδυάζει τεχνολογικές καινοτομίες που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Home Cinema Android TV

Η εφαρμογή Google TV θα αποκτήσει λειτουργία Remote Control

Η λειτουργία Remote Control θα επιτρέπει τον έλεγχο μίας Android τηλεόρασης από smartphone.