IFA 2022: Η Garmin ανακοίνωσε νέα wearables

ifa 2022, IFA 2022: Η Garmin ανακοίνωσε νέα wearables

Στην IFA 2022 στο Βερολίνο η Garmin παρουσίασε δύο νέα wearables, το Venu Sq 2, που θα κοστίζει 249,99 δολάρια και την έκδοση Vivofit Jr. 3 του Black Panther που έρχεται στα 89,99 δολάρια.

Το Venu Sq 2 βγαίνει και σε Music Edition, με 50 δολάρια παραπάνω, η οποία διαθέτει συνδεσιμότητα Wi-Fi και ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης για αναπαραγωγή μουσικής εκτός σύνδεσης (αποθηκεύει έως και 500 τραγούδια) μέσω Spotify, Deezer και Amazon Music.

ifa 2022, IFA 2022: Η Garmin ανακοίνωσε νέα wearables

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά παραμένουν οι ίδιες στα Venu Sq 2 και Venu Sq 2 – Music Edition. Και τα δύο διαθέτουν έγχρωμες οθόνες αφής AMOLED 1,41″ με ανάλυση 360×320 pixel, με τον φακό να προστατεύεται από Gorilla Glass 3. Τα πλαίσια είναι κατασκευασμένα από ανοδιωμένο αλουμίνιο, ενώ η θήκη είναι κατασκευασμένη από πολυμερές ενισχυμένο με ίνες. Ζυγίζουν 38 γραμμάρια το καθένα και διαθέτουν λουράκια σιλικόνης 20 χιλιοστών.

Αν και δεν αποκαλύφθηκε το μέγεθος της μπαταρίας, η Garmin υποστηρίζει ότι και τα δύο smartwatches θα διαρκέσουν έως και 11 ημέρες με πλήρη φόρτιση στη λειτουργία Smartwatch και ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σε 12 όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία Smartwatch Saver Battery.

Ωστόσο, θα έχετε μόνο έως και 26 ώρες αντοχής και στα δύο ρολόγια σε λειτουργία GNSS μόνο με GPS και έως 20 ώρες σε λειτουργία GNSS όλων των συστημάτων. Στο Music Edition, εάν αποφασίσετε να ακούσετε μουσική, ο αριθμός αυτός θα πέσει από τις 20 στις 7 ώρες.

ifa 2022, IFA 2022: Η Garmin ανακοίνωσε νέα wearables

Μιλώντας για τα χαρακτηριστικά υγείας και φυσικής κατάστασης, και τα δύο έξυπνα ρολόγια διαθέτουν παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, παρακολούθηση επιπέδου οξυγόνου στο αίμα και παρακολούθηση ύπνου. Μπορούν επίσης να μετρήσουν τα επίπεδα άγχους σας και να έχουν υποστήριξη για την παρακολούθηση του εμμηνορροϊκού κύκλου των γυναικών.

Υπάρχει επίσης μια λειτουργία που ονομάζεται Body Battery Energy Monitoring που σας βοηθά να προσδιορίσετε τις καλύτερες ώρες για δραστηριότητα και ξεκούραση κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το Fitness Age χρησιμοποιεί τη χρονολογική ηλικία, την εβδομαδιαία έντονη δραστηριότητα, τον καρδιακό ρυθμό ηρεμίας και το ποσοστό σωματικού λίπους για να εκτιμήσει εάν το σώμα σας είναι νεότερο ή μεγαλύτερο από εσάς.

Kαι τα δύο είναι προφορτωμένα με περισσότερες από 25 αθλητικές εφαρμογές για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπως περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση στην πισίνα, HIIT και τένις. Οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τις δικές τους προπονήσεις από περισσότερες από 1.600 ασκήσεις χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Garmin Connect.

Τα Venu Sq 2 και Sq 2 – Music Edition έχουν αντοχή στο νερό και λειτουργούν με iPhone και Android. Υποστηρίζουν ανέπαφες πληρωμές μέσω Garmin Pay και συνοδεύονται από Smart Notifications για κείμενο, email,και άλλες εφαρμογές. Οι χρήστες Android μπορούν ακόμη και να απαντούν σε μηνύματα κειμένου από το ρολόι. Επιπλέον, οι λειτουργίες ασφάλειας και παρακολούθησης στο Venu Sq 2 duo επιτρέπουν στους χρήστες να στέλνουν ένα μήνυμα με τη ζωντανή τοποθεσία τους σε προεπιλεγμένες επαφές όταν συνδυάζονται με το smartphone, σε περίπτωση που χρειάζονται βοήθεια.

ifa 2022, IFA 2022: Η Garmin ανακοίνωσε νέα wearables

Το κανονικό μοντέλο διατίθεται σε gray/slate, white/cream gold και cool mint/metallic mint αποχρώσεις, ενώ το Music Edition σε black/slate, ivory/peach gold και French gray/cream gold αποχρώσεις.

Και οι δυο εκδόσεις διατίθενται σε ένα μόνο μέγεθος θήκης 40 mm και είναι ήδη διαθέσιμα για αγορά στις ΗΠΑ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Garmin.

Η νέα έκδοση Black Panther Vivofit Jr. 3, μοιάζει αρκετά με την original, με τη διαφορά ότι περιλαμβάνει μοβ πινελιές στο λουράκι. Η Garmin προσφέρει trackers με θέμα από τη Marvel, τα Star Wars και τις πριγκίπισσες της Disney, αφού το μοντέλο απευθύνεται κυρίως σε παιδιά. Επίσης έχει μπαταρία που αντικαθίσταται και διαρκεί περισσότερο από ένα χρόνο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Garmin

Garmin: Παρουσίασε τα πρώτα ρολόγια τρεξίματος με οθόνες AMOLED

Η Garmin ανακοίνωσε δύο νέα έξυπνα ρολόγια GPS με οθόνες AMOLED, τις σειρές Forerunner 965 και 265, που παρέχουν προηγμένες μετρήσεις προπόνησης για δρομείς και στατιστικά για την υγεία.

Gear Garmin

Vivomove Trend: Το νέο smartwatch της Garmin υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση

Η Garmin προσθέτει στο Vivomove Trend ένα χαρακτηριστικό που άργησε ιδιαίτερα να φέρει στα smartwatches της, την ασύρματη φόρτιση.

Gear Android Smartwatches Garmin

Garmin Bounce: Ένα smartwatch των 180 ευρώ για παιδιά με LTE και GPS

To καινούργιο της smartwatch για παιδιά ανακοίνωσε η Garmin. Τo Garmin Bounce διαθέτει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα GPS και LTE.

Gear Battery Garmin

Garmin: Υπόσχεται διάρκεια ζωής μπαταρίας μηνών για το νέο ρολόι – Τα χαρακτηριστικά του

Η Garmin στοχεύει να κάνει τους χρήστες της να ξεχάσουν τι σημαίνει φόρτιση του ρολογίου τους με το Instinct Crossover, ένα υβριδικό ρολόι που υπόσχεται να παρέχει έως και 70 ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.