IFA 2022: Η Philips λανσάρει νέες επιλογές OLED+ και Mini LED

philips, IFA 2022: Η Philips λανσάρει νέες επιλογές OLED+ και Mini LED

Η Philips παρουσιάζει στην IFA 2022 στο Βερολίνο μια σειρά νέων τηλεοράσεων Ambilight, συμπεριλαμβανομένων OLED+ και Mini LED επιλογών, που εμπλουτίζουν τη γκάμα των flagship μοντέλων της.

Ηγέτης των μοντέλων είναι η OLED+937, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε παραλλαγές 65 και 77″ και θα διαθέτει την τελευταία γενιά επεξεργασίας εικόνας AI της Philips.

Οι Bowers & Wilkins βρίσκονται πίσω από το sound design της τηλεόρασης, η οποία έχει τη δική της υποστήριξη 5,1 channel,αλλά λογικά θα έχει καλύτερη απόδοση όταν συνδυάζεται με ένα πλήρες σύστημα surround.

Η OLED+907 είναι μια επιλογή ελαφρώς χαμηλότερων προδιαγραφών, η οποία θα διατίθεται επίσης σε μικρότερα μεγέθη: θα είναι διαθέσιμες επιλογές 48, 55 και 65″.

Οι δύο τηλεοράσεις διαθέτουν επίσης μια σειρά από λειτουργίες gaming, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για VRR και για ρυθμούς ανανέωσης 120 Hz, επιτρέποντας πιο ομαλή αναπαραγωγή σε PS5 και Xbox Series X.

Όσον αφορά στα Mini LED, η Philips έδειξε το ήδη ανακοινωμένο PML9507, το οποίο είναι ακριβό αλλά προσφέρει μια απολύτως εκπληκτική εικόνα χάρη στη νέα τεχνολογία του.

Όλα αυτά τα μοντέλα διαθέτουν αυτό που η Philips αποκαλεί Ambilight Next Generation, μια αναβάθμιση στην τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού που θα πρέπει να είναι πιο ακριβής από ποτέ καθώς παρακολουθεί τη δράση στην οθόνη.

Τέλος, μια νέα λειτουργία Aurora δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να δημιουργήσει pre-made sequences για να παίξει εάν θέλει ένα εντυπωσιακό φόντο για ένα πάρτι ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλει.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear IFA 2023 Philips

Philips Hue: Παρουσιάζει τις νέες κάμερες ασφαλείας [IFA 2023]

H Philips Hue ανακοίνωσε πως λανσάρει νέα προϊόντα ασφαλείας, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο.

Gear Philips

Philips: Δημιούργησε 1440p monitor με προσαρτημένη οθόνη E-ink

Η Philips κατασκεύασε ένα 1440p monitor με μια ξεχωριστή οθόνη E-ink προσαρτημένη στο πλάι, επιτρέποντας έτσι πολλές δραστηριότητες.

Business Philips

Philips: “Μαχαίρι” στα bonus ανώτερων στελεχών για το 2022

Την απόφαση να μη δοθεί bonus στα ανώτατα μέλη της διοίκησης έλαβε η Philips μετά την “βουτιά” 70% στην αγοραία αξία της εταιρείας.

Smartphones Philips

Philips: Καταργεί 6.000 θέσεις εργασίας

Η Philips ακολουθώντας το “κύμα” των απολύσεων, προχωρά στην κατάργηση 6.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2025 έπειτα από απώλειες που συνδέονται με την ανάκληση ελαττωματικών αναπνευστήρων.