IFA 2022: Η Samsung ανακοίνωσε την Odyssey OLED G8

Samsung odyssey oled g8, IFA 2022: Η Samsung ανακοίνωσε την Odyssey OLED G8

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε την Odyssey OLED G8, την πρώτη της gaming οθόνη OLED, στην IFA 2022 στο Βερολίνο. Είναι ultra-thin οθόνη 34 ιντσών, που παρέχει εξαιρετική φωτεινότητα έχοντας τεχνολογία Quantum Dot, ενώ είναι γεμάτη απίστευτα gaming features, συμπεριλαμβανομένου ενός απίστευτα χαμηλού χρόνου απόκρισης 0,1 ms και ρυθμό ανανέωσης 175 Hz.

Η Odyssey OLED G8 34″ είναι κατασκευασμένη σε εξαιρετικά λεπτό πάχος 3,9 mm στο λεπτότερο μέρος του – το πιο λεπτό στην κατηγορία προϊόντων του – και έχει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Η οθόνη δεν απαιτεί οπίσθιο φωτισμό, ενώ προσφέρει αληθινό RGB και μαύρο για μέγιστη ακρίβεια και φωτεινότητα χρώματος.

Η οθόνη παιχνιδιών ultrawide ανάλυσης QHD (3.440 x 1.440) έχει αναλογία διαστάσεων 21:9 με όγκο χρώματος 100% και χρωματική γκάμα DCI-99,3% για γραφικά ποιότητας σε κάθε παιχνίδι.

Διαθέτει πιστοποίηση VESA DisplayHDR 400 True Black, διασφαλίζοντας ότι το περιεχόμενο θα εμφανίζεται ζωντανό και ρεαλιστικό με ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων και αντίθεσης. Εκτός από τον γρήγορο χρόνο απόκρισης και τον ρυθμό ανανέωσης που προσφέρουν στους παίκτες δυνατότητες γρήγορης απόκρισης και πραγματική ακρίβεια σε μια σειρά από gaming περιβάλλοντα, η οθόνη ενισχύεται περαιτέρω από την τεχνολογία AMD FreeSync Premium για ομαλή εμπειρία παιχνιδιού.

Ακόμα, είναι εξοπλισμένη με αναβαθμισμένη τεχνολογία CoreSync & Core Lighting+, μία τεχνολογία που υπάρχει ήδη στο χαρτοφυλάκιο Odyssey. Η προηγμένη αυτή τεχνολογία φωτισμού, που βρίσκεται στο πίσω μέρος της οθόνης, ταιριάζει με τα χρώματα στην οθόνη, ζωντανεύοντας το περιεχόμενο με φωτεινά και ζωντανά χρώματα που δημιουργούν πιο αξέχαστες, καθηλωτικές εμπειρίες. Επιπλέον, η Odyssey OLED G8 είναι εξοπλισμένη με θύρες Micro HDMI (2.1), Mini DP (1.4) και USB-C για ευέλικτη συνδεσιμότητα, ενώ διαθέτει και στερεοφωνικό ηχείο 5W για καθαρό ήχο.

Η Odyssey OLED G8 θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από το 4ο τρίμηνο του 2022, με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας να διαφέρουν ανά περιοχή.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.