iPad Magic Keyboard: H Apple ετοιμάζει νέο μοντέλο για τα μέσα του 2025ι

iPad Magic Keyboard, iPad Magic Keyboard: H Apple ετοιμάζει νέο μοντέλο για τα μέσα του 2025ι

Η Apple φέρεται να εργάζεται πάνω σε ένα νέο αξεσουάρ Magic Keyboard για το iPad, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Στην τελευταία ενημερωτική του στήλη”Power On”, ο Gurman είπε ότι οι προμηθευτές της Apple αναπτύσσουν ένα νέο πληκτρολόγιο για το iPad που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

Το αξεσουάρ λέγεται ότι έχει σχεδιαστεί για το βασικό iPad ή το iPad Air και όχι για το iPad Pro, ενώ ενδέχεται να διαθέτει μια σειρά λειτουργιών. Σύμφωνα με τον Gurman, θα πρέπει να κυκλοφορήσει μέχρι τα μέσα του 2025.

Νωρίτερα φέτος, η Apple παρουσίασε ένα πλήρως επανασχεδιασμένο Magic Keyboard για το iPad Pro, το οποίο διαθέτει επάνω θήκη από αλουμίνιο, σειρά λειτουργιών και μεγαλύτερο trackpad. Στο προϊόν που φημολογείται εδώ θα απουσιάζει το αλουμίνιο προκειμένου να είναι σε πιο προσιτή τιμή από το πληκτρολόγιο για το Pro.

Η Apple συνεχίζει να πουλά το Magic Keyboard προηγούμενης γενιάς για το iPad Air, καθώς και το Magic Keyboard Folio για το iPad 10ης γενιάς.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple iPad featured

Οι χρήστες iPad στην ΕΕ θα μπορούν να κατεβάζουν εφαρμογές από εναλλακτικά καταστήματα από τις 16 Σεπτεμβρίου

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει την πώληση εφαρμογών iPad μέσω καταστημάτων εφαρμογών τρίτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τη Δευτέρα.

Gear AirPods Apple HomePod

Αυτά είναι τα παλαιότερα προϊόντα της Apple που πωλούνται ακόμη

Πέντε προϊόντα της Apple τρέχουσας γενιάς που δεν έχουν λάβει αναβαθμίσεις υλικού εδώ και αρκετά χρόνια και συνεχίζουν να πωλούνται κανονικά.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 2026: Τα πάνελ OLED θα παρέχονται από τη Samsung

Η Apple θα επιλέξει τη Samsung Display ως τον κύριο προμηθευτή πάνελ OLED για το νέο iPad Air, αναφέρει το The Elec.

Smartphones Apple featured iPad

Το iPad Pro είναι το iPad με τις καλύτερες πωλήσεις

Το iPad Pro είναι το iPad με τις περισσότερες πωλήσεις, σύμφωνα με νέα έκθεση του CIRP για το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.