iPad Pro 11″: Φημολογείται ότι θα χάσει την οθόνη Mini-LED

ipad pro, iPad Pro 11″: Φημολογείται ότι θα χάσει την οθόνη Mini-LED

Το επερχόμενο iPad Pro 11 ιντσών θα διαθέτει την ίδια οθόνη LED Liquid Retina που βρίσκεται στο μοντέλο της τρέχουσας γενιάς και όχι τη νεότερη τεχνολογία οθόνης mini-LED που βρίσκεται στο μεγαλύτερο iPad 12,9 ιντσών, όπως δήλωσε ο αξιόπιστος αναλυτής οθόνης Ross Young.

Απαντώντας σε ένα tweet, ο Young επιβεβαίωσε προηγούμενες φήμες ότι το επερχόμενο iPad Pro 11″ δεν θα αποκτήσει τη νεότερη τεχνολογία οθόνης mini-LED. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες που θέλουν την πιο προηγμένη οθόνη θα πρέπει να επιστρέψουν στο μεγαλύτερο μέγεθος 12,9 ιντσών.

Αρχικά ακουγόταν ότι στο επόμενο Pro, η Apple θα επεκτείνει την οθόνη mini-lED που παρουσίασε στο iPad Pro 12,9 ιντσών τον Απρίλιο του 2021 και στο μικρότερο μέγεθος 11 ιντσών. Η οθόνη Liquid Retina XDR στο iPad Pro 12,9 ιντσών φέρνει εξαιρετικά δυναμικό εύρος, προσφέροντας μια “εκπληκτική οπτική εμπειρία” με πιο αληθινές λεπτομέρειες και HDR.

Η οθόνη του iPad Pro 11 ιντσών είναι μια LED Liquid Retina οθόνη που εξακολουθεί να έχει πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά με το μέγεθος των 12,9 ιντσών, αλλά χάνει το ακραίο δυναμικό εύρος, την υψηλότερη φωτεινότητα και τα πιο σκούρα μαύρα. Ο Young είπε τώρα ότι αναμένει τα επερχόμενα iPad Pro 11 ιντσών και 12,9 ιντσών να διαθέτουν τις ίδιες οθόνες με τα αντίστοιχα μοντέλα τρέχουσας γενιάς τους.

Τα νέα Pro iPad αναμένεται να έρθει με νέο τσιπ και πιθανώς νέες δυνατότητες φόρτισης. Τα νέα μοντέλα θα τροφοδοτούνται από το τσιπ πυριτίου της Apple M2, προσφέροντας βελτιώσεις στην απόδοση σε σύγκριση με το τσιπ M1 των προκατόχων τους.

Σε άλλα νέα, ο αναλυτής του Bloomberg, Mark Gurman, ανέφερε ότι η Apple δεν θα πραγματοποιήσει εκδήλωση παρουσίασης για τα νέα iPad Pro αυτόν τον μήνα. Αντίθετα, η ανακοίνωσή τους είναι «θέμα ημερών» μέσω ενός δελτίου Τύπου και ενημερώσεων στους ιστότοπούς της.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.