iPad Pro 2020: Ο επεξεργαστής A12Z Bionic είναι ουσιαστικά ο A12X με ενεργοποιημένη την GPU των 8 πυρήνων;

, iPad Pro 2020: Ο επεξεργαστής A12Z Bionic είναι ουσιαστικά ο A12X με ενεργοποιημένη την GPU των 8 πυρήνων;

Η Apple παρουσίασε το προηγούμενο διάστημα, δύο νέα iPad Pro με οθόνη 11″ και 12.9″ αντίστοιχα, τα οποία ενσωματώνουν τον A12Z Bionic. Τα πρώτα benchmark που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο για το tablet αποκαλύπτουν ότι από άποψη δύναμης, το iPad Pro 2020 μοιάζει αρκετά με το iPad Pro 2018. Σύμφωνα με νέα αναφορά που έρχεται στο διαδίκτυο, οι φυσικές διαφορές που έχει ο A12Z με τον A12X είναι πάρα πολύ μικρές.

Για όσους, δεν γνωρίζουν ο A12Z Bionic processor της Apple έχει 8 πυρήνες GPU. Η αναφορά, υποστηρίζει ότι και ο A12X Bionic έχει 8 πυρήνες GPU ωστόσο έχουν απενεργοποιηθεί. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Apple άλλαξε απλά το όνομα του παλιού Bionic και ταυτόχρονα ενεργοποίησε τους πυρήνες της GPU.

Άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι αυτό συνέβη σκόπιμα, καθώς η Apple αναπτύσσει ένα ακόμη iPad Pro το οποίο ίσως κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2020 πιθανόν με τον A14X Bionic. Να υπενθυμίσουμε ότι το iPad Pro 2020 φέρνει σημαντικές αλλαγές όπως είναι η κάμερα στην πλάτη και ο LiDAR scanner.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Λογικό είναι επειδή ο A12X Bionic είναι ο καλύτερος mobile επεξεργαστής που υπάρχει τα τελευταία 2 χρόνια. Πόσο καλύτερος μπορεί να γίνει ο A12Z Bionic ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i