iPhone 16: Oι θήκες σιλικόνης της Apple δεν θα έχουν άνοιγμα για το Capture Button

iPhone 16 Apple, iPhone 16: Oι θήκες σιλικόνης της Apple δεν θα έχουν άνοιγμα για το Capture Button

Η Apple παρουσιάζει φέτος ένα νέο “Capture Βutton” για την κάμερα σε τουλάχιστον ορισμένα μοντέλα iPhone 16 και μια νέα φήμη υποστηρίζει ότι οι θήκες σιλικόνης της εταιρείας θα έχουν ειδικά σχεδιασμένο σχέδιο ώστε να μην εμποδίζεται η χρήση των πολλαπλών λειτουργιών του capacitive κουμπιού.

Αρκετές φήμες αναφέρουν ότι τα μοντέλα iPhone 16 θα έχουν ένα ολοκαίνουργιο κουμπί που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη λήψη φωτογραφιών όταν οι συσκευές βρίσκονται σε οριζόντια λειτουργία. Η Apple σχεδιάζει να τοποθετήσει το κουμπί στη δεξιά πλευρά του iPhone, εκεί που τώρα βρίσκεται η κεραία mmWave στα iPhone που πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το κουμπί λέγεται ότι υποστηρίζει πολλαπλές χειρονομίες και την ικανότητα να ανταποκρίνεται στην πίεση. Σε μια νέα ανάρτηση στο X, ο Κινέζος leaker DuanRui μοιράστηκε μια εικόνα που δείχνει ανεπίσημες θήκες σιλικόνης άλλων εταιρειών με ένα άνοιγμα στη θέση που αναμένεται να είναι το Capture Button.

Σε ένα σχόλιο που έκανε, ο DuanRui φαίνεται να σημειώνει ότι «η επίσημη προστατευτική θήκη της σειράς iPhone 16 της Apple δεν θα έχει αυτό το άνοιγμα και θα κατασκευαστεί σε ένα ενσωματωμένο σχέδιο, το οποίο δεν θα επηρεάσει την κανονική χρήση αυτού του capacitive κουμπιού».

Το Capture Button έχει απεικονιστεί σε renders CAD και εικονικά μοντέλα και των τεσσάρων συσκευών iPhone, αλλά ο Mark Gurman του Bloomberg την περασμένη εβδομάδα πρότεινε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι διαθέσιμο μόνο στα Pro μοντέλα.

Εκτός από το Capture Button, τα μοντέλα iPhone 16 θα διαθέτουν ελαφρώς μεγαλύτερες οθόνες στις συσκευές Pro, ένα νέο τσιπ A18 που υποστηρίζει την Apple Intelligence και 8 GB RAM για όλα τα μοντέλα, η οποία είναι απαραίτητη για την τροφοδοσία των μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης της Apple.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch

Ένα πολύχρωμο πλαστικό Apple Watch SE μπορεί να έρθει την επόμενη χρονιά

Η Apple ανακοίνωσε τα νέα της προϊόντα στo “It’s Glowtime” ωστόσο από αυτά έλειπε το πλαστικό Apple Watch SE, το οποίο είχε φημολογηθεί.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Οι νέες δυνατότητες που φέρνει στο iPhone

Μετά από πάνω από τρεις μήνες δοκιμών beta, το iOS 18 κυκλοφορεί τελικά σήμερα στο iPhone XS και στα νεότερα μοντέλα της Apple.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Χαμηλότερη από το αναμενόμενο φέρεται να είναι η ζήτηση

H ζήτηση για τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max ήταν «χαμηλότερη από το αναμενόμενο» από τότε που έγιναν διαθέσιμα για προπαραγγελία.

Gear Apple Apple iPad featured

Οι χρήστες iPad στην ΕΕ θα μπορούν να κατεβάζουν εφαρμογές από εναλλακτικά καταστήματα από τις 16 Σεπτεμβρίου

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει την πώληση εφαρμογών iPad μέσω καταστημάτων εφαρμογών τρίτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τη Δευτέρα.