iPhone 5 vs. Samsung Galaxy S III, Δοκιμή στο μπλέντερ [will it blend?]

Η μεγάλη κόντρα Apple με Samsung δεν θα λυθεί στα δικαστήρια αλλά στην κουζίνα. Οι “επιστήμονες” του του BlendTec αναρωτιούνται αν το iPhone 5 ή το Samsung Galaxy S III θα γίνει σκόνη γρηγότερα και τα μετεφέρουν στο ειδικά εργαστήρια για να μάθουν, τα τοποθετούν σε ένα μπλέντερ! Επιστήμη της κουζίνας δηλαδή! Δείτε το βίντεο.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 22:02

Σχόλια

  • Πάντως το Galaxy κράτησε πολύ περισσότερη ώρα χωρίς να γίνει κομμάτια! Εντυπωσιακό!!

  • Και λέει ο τύπος όταν βγάζει την σκόνη απ το S3 "smells like jelly beans" :P

    (Όπως και να χει, προσωπικά δεν δίνω την παραμικρή βάση στα "drop tests" έτσι δεν θα δώσω και σ αυτό για να εξάγω συμπέρασμα "πιο αντέχει περισσότερο στις πτώσεις/στην κακομεταχείριση". )

  • Will it blend? Μα ποιο ειναι το νόημα;;; "αααα κράτησε παραπάνω το s3,άρα θα πάρω αυτο" χαζόμαρες........

  • Μετά έχω και τους άλλους να μου λένε ότι το iphone είναι πιο γερό από μια πλαστικουρα αοχαοαχοαχοαχ κρίμα λυπαμε fanboys τις apple!!!!!

  • ειμαστε σοβαροι; υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να τα αγορασουν και δεν μπορουν, τα χαζευουν μονο στις βιτρινες και τα δειχνετε να τα καταστρφουν για πλακα; ντροπη! αυτη ειναι η μεγαλη φουρια και δουλεια ωστε δε προλαβενετε να αφιερωσετε 5 γραμμες στην αναβαθμιση της νοκια belle fp1 σε fp2;

  • @Mιχαλη...Φιλε Μιχαλη αν κοιταξεις προσεκτικα ξανα το video θα δεις οτι to s3 δεν το χτυπανε στην αρχη σχεδον καθολου οι λεπιδες, στεκετε στον αερα. Σιγα μην μας πεις οτι το πλαστικο ειναι πιο γερο υλικο απο το μεταλο. Ασε που 1000% προκειται για μαιμου συσκευες...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.