iPPea TV, Μίνι υπολογιστής σε USB stick με Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Με το iPPea TV μπορείς να μετατρέψεις οποιαδήποτε flat τηλεόραση σε Smart TV. Πρόκειται για ένα μικρό υπολογιστή στο μέγεθος ενός USB Stick με μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, έξοδο HDMI και υποστήριξη video Full HD, υποδοχή για κάρτες micro SD αλλά, θύρα USB 2.0 για σύνδεση πληκτρολογίου ή ποντικιού και τρέχει Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Η τιμή του είναι 50 δολάρια Αμερικής και τα μεταφορικά 15 δολάρια. Αν σου άρεσε μπορείς να το βρεις εδώ.

Σχόλια

  • φοβερή ιδέα αλλά η υλοποίηση μου φαίνεται πολύ αδύναμη. ο δείκτης του ποντικιού εξαφανίζεται ή λαγκάρει?

  • Αλήθεια τέτοια μαραφέτια πότε θα έρθουν Ελλάδα;
    Και μια ερώτηση σχετικά εκτός θέματος:Εφόσον το ics τρέχει με μονοπύρινο cpu και με 512 ram,το samsung galaxy s γιατί δεν πήρε επίσημο update;(τι ρωταω εεε,μάλλον τα $ είναι η απάντηση)

  • @ Giannis Charp
    Πόσο δίκιο έχεις! Κι εγώ έχω Galaxy S Plus και θυμώνω
    όταν βλέπω κάτι μπρίκια με ICS!

  • Μας βλέπω στο τέλος με μία οθόνη αφής και ένα τέτοιο στικάκι,να αντικαθιστούμε τον υπολογιστή για το σερφάρισμα στο ίντερνετ....οικονομία και από θέμα ρεύματος και δεν θα καίγονται τα πόδια μου απο τον φούρνο στον οποίο μετατρέπεται το πισι μετά από λίγο

  • Συγνώμη αλλά εσύ βάζεις τα πόδια σου επάνω στο PC; Γιατί εάν τα βάζεις έχεις πρόβλημα.(δεν μπορείς να εντοπίσεις θέση να σου ταιριάζει δλδ). Εκτός και αν με τον όρο PC (Personal Computer δλδ αυτό { https://en.wikipedia.org/wiki/Personal_computer } που ΔΕΝ σημαίνει Laptop/Netbook
    { https://en.wikipedia.org/wiki/Laptop }. Έχει κάτι εικόνες με παραδείγματα εάν δεν το καταλαβαίνεις.
    Αλλά εάν και πάλι εσύ με κάποιο περίεργο τρόπο ακουμπάς τα πόδια σου επάνω στο PC πιστεύω ότι μια φωτογραφία θα την θέλανε όλοι στο techblog.

  • Συγχαρητήρια Neffely του την "ε'ιπες" του φίλου. Προφανώς έχει τον πύργο κάτω στο πάτωμα, κάτω από το γραφείο, δίπλα εκεί που βάζει τα πόδια του. Λογικό είναι να ζεσταίνεται ο άνθρωπος. Κι εγώ κάτω έχω τον πύργο στο πάτωμα και τα πόδια μου ζεσταίνονται από την θερμοκρασία. Τόσο τραγικό ήταν αυτό που είπε δηλαδή? Δεν σε καταλαβαίνω...

    Στο θέμα μας...
    Πολύ καλό το μικρό και πολύ φτηνό παράλληλα. Το σκέφτομαι για αγορά στο άμεσο μέλλον. Θα δούμε πως θα είναι και από κοντά.
    Ευχαριστώ.

  • Και εγώ κάτω το έχω δίπλα στα πόδια μου αλλά δεν είναι φούρνος. Πάρτε καλύτερο κουτί τότε τι να σας πω άλλη λύση δεν υπάρχει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.