iXpand, η SanDisk επεκτείνει τη μνήμη του iPhone με 60 δολάρια

Gear

Τα 16 GB του iPhone σου δεν είναι αρκετα; Δυστυχώς η Apple δεν σου δίνει την δυνατότητα να αυξήσεις την χωρητικότητα της συσκευής μέσω μιας microSD όπως κάνουν πολλοί άλλοι κατασκευαστές. Για αυτό το λόγο πολλές εταιρείες έχουν προσπαθήσει να αυξήσουν την χωρητικότητα της συσκευής σου με wireless drives, SD card adapters ή και θήκες […]

Τα 16 GB του iPhone σου δεν είναι αρκετα; Δυστυχώς η Apple δεν σου δίνει την δυνατότητα να αυξήσεις την χωρητικότητα της συσκευής μέσω μιας microSD όπως κάνουν πολλοί άλλοι κατασκευαστές. Για αυτό το λόγο πολλές εταιρείες έχουν προσπαθήσει να αυξήσουν την χωρητικότητα της συσκευής σου με wireless drives, SD card adapters ή και θήκες οι οποίες προσφέρουν έξτρα αποθηκευτικό χώρο.

Τώρα η SanDisk φέρνει και αυτή την δική της εναλλακτική πρόταση η οποία μοιάζει θα λέγαμε ελκυστική. To iXpand flash drive μοιάζει με ένα κοινό φλασάκι USB με την διαφορά όμως ότι έχει και ένα Lightning Connector με το οποίο μπορείς να συνδέσεις τις iOS συσκευές σου. Θεωρητικά παρέχει έναν εύκολο τρόπο ώστε να μεταφέρεις τα αρχεία σου από το τηλέφωνο σου ή το tablet στο φλασάκι και μετά στον υπολογιστή σου.

Από την στιγμή όμως που το iOS δεν μπορεί να χειριστεί εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο, αυτό γίνεται από την εφαρμογή iXpand η οποία μπορεί να συγχρονίσει αυτόματα φωτογραφίες και βίντεο από το Camera roll στο φλασάκι. Επίσης αν θέλεις μπορείς να προστατέψεις τα αρχεία με την χρήση κωδικού πρόσβασης.

Το iXpand όπως είναι αναμενόμενο κοστίζει πιο πολύ από ένα συμβατικό φλασάκι ίδιας χωρητικότητας και είναι λίγο πιο ογκώδες. Επίσης κοστίζει λιγότερο από το να αγόραζες ένα iPhone με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Τα 16 GB ξεκινάνε στα 59.99 δολάρια, τα 32 GB στα 79.99 δολάρια και τα 64 στα 119.99 δολάρια. Θα κάνει ντεμπούτο στις 16 Νοεμβρίου και είναι συμβατό με iOS 7 και iOS 8 και συσκευές που έχουν Lighting port.

ixpand sandisk

Πηγή

Τελευταία ενημέρωση: 14/11/14 23:04

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear

H SanDisk λανσάρει την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο [MWC 2018]

Για να προλάβει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της mobile αγοράς σε όρους αποθήκευσης, η SanDisk ανακοίνωσε στο Mobile World Congress 2018 στην Βαρκελώνη την SanDisk Extreme UHS-I microSDXC card ως την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο.

Gear

Η SanDisk παρουσίασε το μικρότερο USB-C flash drive του κόσμου με χωρητικότητα 1TB [CES 2018]

Η SanDisk επιφύλασσε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση στο φετινό Consumer Electronics Show του Λας Βέγκας. Κάθε χρόνο, εκτός των εξαιρετικά ενδιαφερόντων νέων προϊόντων τεχνολογίας μεταξύ των οποίων είναι οι τηλεοράσεις, οι έξυπνες οικιακές συσκευές, τα smartphones, οι υπολογιστές κλπ, έχουμε πάντα και την… άτυπη μάχη μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών μέσων αποθήκευσης.

Computers

Western Digital: Φέρνει τις Blue και Green σειρές SSD

Η Western Digital, σχεδόν έναν χρόνο μετά την αγορά της SanDisk, φέρνει στην αγορά τους πρώτους SSD της. Στην ουσία φέρνει 2 νέες σειρές SSD, με την ονομασία Blue και Green. Η Blue σειρά, θα αφορά τις επιδόσεις, ενώ η σειρά Green θα είναι ενεργειακά αποδοτική.

Opinion + deals κάθε Παρασκευή

Το καλύτερο newsletter τεχνολογίας

Γίνε μέλος