John’s Phone, Less is More!

Το John’s Phone κοστίζει 70 ευρώ και είναι ένα από τα πιο ασυνήθιστα κινητά που έχετε δει ποτέ. Ξεχάστε πολύπλοκες λειτουργίες όπως μηνύματα sms, φωτογραφίες και ατελείωτες λίστες με ringtones! Εδώ όλα γίνονται απλά. Παίρνεις τηλέφωνο, κλείνεις τηλέφωνο. Σε ότι αφορά τον τηλεφωνικό κατάλογο; Πολύ απλά καταγράψτε τις επαφές σας με στυλό στον ενσωματωμένο τηλεφωνικό κατάλογο!

www.johnsphones.com

Kudos to vpap

Επεξεργάστηκε την 17 Νοεμβρίου 2010 14:06

Σχόλια

  • Είναι ότι πρέπει για τους γονείς μου! Δεν τα πάνε καλά με την τεχνολογία γενικά και δυσκολεύονται να χειριστούν ένα κανονικό κινητό.

  • Επιτελους...
    Βγηκε ενα τηλεφωνο για αυτους που δεν τα πανε καλα με την τεχνολογια!

  • Είναι πραγματικά φοβερή σύλληψη.

    Οκ.... εγώ - εσείς μπορεί να είμαστε εξοικιωμένοι λίγο ώς πολύ με την τεχνολογία, όμως δε σημαίνει οτι είναι όλοι έτσι.....

  • το μόνο μειον που βλέπω είναι οτι δεν στέλνει sms. τουλάχιστον αυτό θα έπρεπε να το έχει. Αν ο άλλος σου στείλει sms, πως θα το δείς; δεν θα το λάβεις ποτέ;
    Κατά τα άλλα..super όντως

  • ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΑΡΣΑ ΕΙΝΑΙ!!!!ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΠΙΣΩ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ GAMES ΤΡΙΛΙΖΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ SMS ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ........!!!ΧΑ ΧΑ ΧΟΥ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ!

  • Ναι αυτα θα ειναι τα games του κινητου χαχα στο update περνεις νεο βιβλιαρακι με νεα games χαχα

  • Ρε σεις οχι οτι δεν τα παω καλα με την τεχνολογια αλλα εμενα πραγματικα μ'αρεσει εχω βαρεθει ολα αυτα τα πανακριβα smart phones με ολα τα περιττα programms που εχουν.το μονο που με χαλαει ειναι το μεγεθος,λιγο μεγαλο το βλεπω.

  • Καλά ποιός ο λόγος να πας να αγοράσεις ένα τέτοιο κινητό;
    Αν θες να πάρεις κάτι απλό λιτό και απέριτο πας και παίρνεις ένα κινητό της vodafone με 10 ευρώ...Δεν πας να πάρεις αυτό το μπαούτσι που κάνει 70 ευρώ!

  • Ακριβώς αυτο χρειάζονται οι γονείς μου αλλα όχι και 70€!
    Αν είχε μέχρι και 20€ θα το αγόραζα σήμερα κιόλας!

    Εδώ υπάρχουν κινητά με 10 και 20€ δεν έχει νόημα τόσο ακριβό.
    ( Η μάνα μου το κάνει ήδη αυτό αφου στην απαίσια μικρή οθόνη του κηνιτού της δεν μπορεί να δεί και πολλά οπότε κουβαλάει μαζί και μια μικρή ατζέντα)

    'Επρεπε να φτάσουμε στο 2011 για να ανακαλύψουμε το χαρτί! ΧΑΧΑΧΑΧ αστείο!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.