JVC Everio GZ-GX1, Βιντεοκάμερα Full HD με Wi-Fi και application για Android και iOS

Η JVC Everio GZ-GX1 εκτός από μια αξιοπρόσεκτη compact βιντεοκάμερα Full HD με οπτικό ζουμ 10x είναι και ένα εργαλείο ασύρματης δικτύωσης μιας και ενσωματώνει Wi-Fi! Με ένα δωρεάν application για Android και iPhone/ iPad επιτρέπει την ασύρματη μεταφορά βίντεο και φωτογραφιών σε smartphones και tablets για άμεση αποθήκευση και αναπαραγωγή.

Τραβάς κάτι; Το περνάς έυκολα στο κινητό σου και το δείχνεις στους φίλους σου. Επίσης επιτρέπει την αποστολή απευθείας μέσα από την βιντεοκάμερα μικρών video-clip μέγιστης διάρκειας 15 δευτερολέπτων και ανάλυσης 640×360 pixels σε έως και 8 διευθύνσεις email! Καλό;!

Η JVC Everio GZ-GX1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά τον Μάρτιο με τιμή περίπου στα 700 ευρώ.

Επεξεργάστηκε την 10 Ιανουαρίου 2012 22:08

Σχόλια

  • Γιώργος, εδώ είσαι άδικος. H Sony HDR-CX550 που έχω και είναι ημι-επαγγελματική όταν κυκλοφόρησε πριν 1.5 χρόνο κόστιζε 1500 ευρώ και έχει 10x οπτικο ζουμ. Εκεί παίζουν όλες οι ψηφιακές βιντεοκάμερες. Επίσης και η τιμή είναι πολύ καλή. Ή τουλάχιστον είναι αυτή που θα περίμενε καποιος από αυτό το προϊόν.

    Γιαυτό λοιπόν ναι ο καθένας έχει τη γνώμη του, αλλά κάντε μια έρευνα πριν σχολιάσετε για να είστε σίγουροι και ενημερωμένοι ;)

  • Επίσης επιτρέπει την αποστολή απευθείας μέσα από την βιντεοκάμερα μικρών video-clip μέγιστης διάρκειας 15 δευτερολέπτων και ανάλυσης 640×360 pixels σε έως και 8 διευθύνσεις email! Καλό;!

    Αρα , μπορει να στειλει και στο youtube , αφου νομιζω ,οτι ο καθενας μας εχει μια διευθυνση για να μπορει να στελνει μεσω e-mail στο λογ/σμο του;

    Και γιατι μεχρι15 δευτ. και τετοια αναλυση;κατι τετοιους περιορισμους, δεν τους καταλαβαινω ..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.