Η Lego παρουσίασε το δικό της “foldable smartphone”

Lego, Η Lego παρουσίασε το δικό της “foldable smartphone”

Η Lego μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, αποφάσισε να “πειράξει” καλοπροαίρετα την Samsung και παρουσίασε το δικό της “foldable smartphone”, που δεν είναι άλλο από το Lego Fold.

Το τελευταίο δεκαήμερο, όλοι έχουμε δει και έχουμε συζητήσει τα νέα foldable smartphones, που κυκλοφόρησαν από την Samsung και την Huawei. Όπως φαίνεται οι ιθύνοντες της Lego, δεν μπόρεσαν να μείνουν με σταυρωμένα χέρια κι έτσι παρουσίασαν το Lego Fold.

Επί της ουσίας πρόκειται για ένα νέο σετ Lego, που ακούει στο όνομα Pop-Up Book. Το τμήμα marketing της εταιρείας, θέλησε να εκμεταλλευτεί τον ντόρο που έχει γίνει γύρω από τα foldable smartphones κι έτσι έκανε και την ανάλογη διαφημιστική καμπάνια.

Οι διαστάσεις του Lego Fold, είναι 5 ίντσες κι όταν αυτό ανοίγει φτάνει τις 11. Κάποιος μπορεί να πει ότι “χτυπάει” στα ίσα το Samsung Fold. Βέβαια η δυναμική του Lego Fold, δεν είναι μόνο ως προς τον σχεδιασμό. Το μεγαλύτερο ατού, είναι πως η μπαταρία δεν τελειώνει ποτέ κι αυτό επειδή δεν έχει.

Βέβαια το Samsung Fold έχει καλύτερης ποιότητας υλικό (αλουμίνιο και πλαστικό), ενώ το Lego Fold, είναι πλαστικό. Από την άλλη το λογισμικό του Samsung Fold, θα είναι το Android 9 Pie, ενώ του Lego είναι απλά τουβλάκια.

Το κόστος του νέου Pop-Up book σετ, θα είναι γύρω στα 70 δολάρια, οπότε οι μικροί μας φίλοι θα έχουν κι αυτοί το δικό τους κινητό. Θα αντιμετωπίσουν θέμα με την έλλειψη internet, αλλά δεν πειράζει.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.