Lenovo Folding PC: Το αναδιπλούμενο laptop σε ακόμα ένα hands-on video

Folding PC, Lenovo Folding PC: Το αναδιπλούμενο laptop σε ακόμα ένα hands-on video

Αν είστε λάτρεις των unboxing, σας αρέσει να βλέπετε να ξεπακετάρουν αλλά και να ξεπακετάρετε προϊόντα τότε σίγουρα θα γνωρίζετε και το κανάλι UnboxTherapy στο Youtube. Στο πιο πρόσφατο βίντεο, ο Lewis δοκιμάζει το Folding PC που ετοιμάζει η Lenovo και θα κυκλοφορήσει το 2020 και παρόλο που πρόκειται για ένα πρωτότυπο το laptop ανεβάζει τις προσδοκίες.

Το αναδιπλούμενο laptop της Lenovo μοιάζει όπως αναφέρει και ο Lewis, με το X1 tablet της εταιρείας και αφού διπλώσει έχει μέγεθος κανονικού τετραδίου με δερμάτινη υφή. Το folding display ανήκει στην LG, έχει ανάλυση 2K και aspect ratio 4:3, το panel είναι OLED και συνολικά μετράει 19.2 ίντσες με το δίπλωμα να γίνεται ακριβώς στην μέση δηλαδή στις 9.6 ίντσες. 

Folding PC, Lenovo Folding PC: Το αναδιπλούμενο laptop σε ακόμα ένα hands-on video

Σε αυτό το Folding PC πιθανώς να μπορεί να ενσωματωθούν και διάφορα αξεσουάρ όπως πληκτρολόγιο και ποντίκι. Το ίδιο το laptop όμως θα μπορεί να “καθίσει” από μόνο του σε γωνία 90 μοιρών ώστε το μισό να χρησιμοποιείται ως οθόνη που θα προβάλει το Word για παράδειγμα ενώ στο άλλο μισό θα εμφανίζεται ένα virtual πληκτρολόγιο.

Ποια είναι η γνώμη σας μπορούν αυτού του είδους οι συσκευές να μπούνε στην ζωή μας; Θα χρησιμοποιούσατε ένα τέτοιο laptop;

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.