Lenovo Mirage: Διαθέσιμη για προ-παραγγελία η νέα VR κάμερα με το Daydream

Lenovo Mirage, Lenovo Mirage: Διαθέσιμη για προ-παραγγελία η νέα VR κάμερα με το Daydream

Η VR κάμερα της Lenovo που παρουσίασε σε συνεργασία με την Google είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία από το Amazon έναντι 300 περίπου δολαρίων. Η Lenovo Mirage με δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε virtual reality θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 4 Μάιου.

Η Lenovo VR κάμερα έρχεται με εγκατεστημένη την πλατφόρμα Daydream και είναι συμβατή με το φορμά VR180 της Google που επιτρέπει τη καταγραφή βίντεο για VR headsets, τα οποία ταυτόχρονα μπορούν να προβληθούν ως κανονικά βίντεο σε συμβατικές συσκευές 2D.

Η κάμερα Mirage ενσωματώνει dual κάμερα ανάλυσης 13 megapixel με φακούς τεχνολογίας fisheye και 2.2 ιντσών οθόνη αφής. Μπορεί να καταγράψει φωτογραφίες και βίντεο σε 4K ανάλυση, να “μοιράσει” το βίντεο ζωντανά σε YouTube κανάλι ή να «ανεβάσει» το περιεχόμενό του σε Android συσκευή και στο Google photos κάνοντας χρήση της εφαρμογής VR180.

Lenovo Mirage, Lenovo Mirage: Διαθέσιμη για προ-παραγγελία η νέα VR κάμερα με το Daydream

Αντί αυτού ο χρήστης μπορεί εάν θέλει να αποθηκεύσει το περιεχόμενό του στην 16άρα GB μνήμη της κάμερας ή να την επεκτείνει έως τα 128GB μέσω κάρτας μνήμης.

Η Lenovo Mirage τροφοδοτείται από Qualcomm Snapdragon 626 SoC και 2GB RAM. Επίσης, ενσωματώνει θύρα USB Type-C και μπαταρία που προσφέρει δύο ώρες συνεχούς καταγραφής βίντεο σε υψηλή ανάλυση.

Το Μάιο επίσης η Lenovo πρόκειται να λανσάρει στην αγορά και το Mirage Solo headset που παρουσίασε στην CES 2018.

Lenovo Mirage, Lenovo Mirage: Διαθέσιμη για προ-παραγγελία η νέα VR κάμερα με το Daydream

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.