LG CLOi robots: Τρία νέα ρομπότ βοηθοί στην έκθεση CES 2018

LG Robots CES 2018, LG CLOi robots: Τρία νέα ρομπότ βοηθοί στην έκθεση CES 2018

Η LG εισάγει τρία νέα θεματικά ρομπότ ειδικά σχεδιασμένα για εμπορική χρήση σε ξενοδοχεία, αεροδρόμια και σούπερ μάρκετ. Αυτά τα νέα ρομπότ αντιπροσωπεύουν τη δέσμευση της LG να επεκτείνει τις μελλοντικές δραστηριότητές της βασισμένη στην ανάπτυξη της κορυφαίας ρομποτικής τεχνολογίας.

Όλα τα τμήματα του νέου brand robot της LG που ονομάζεται CLOi, το Serving Robot, το Porter Robot και το Shopping Cart Robot, ακολουθούν τα βήματα του Airport Guide Robot και του Airport Cleaning Robot που πρόσφατα ολοκλήρωσαν με επιτυχία δοκιμές στο Διεθνές Αεροδρόμιο Incheon της Κορέας.

Το Lawn Mowing Robot και το φιλικό Hub Robot, τα οποία πρόσφατα επίσης συμμετείχαν σε δοκιμή σε ένα από τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Κορέας παρέχοντας πληροφορίες και εξυπηρετώντας πελάτες στα καταστήματα της τράπεζας, είναι μέλη της οικογένειας CLOi.

LG Serving Robot
LG Robots CES 2018, LG CLOi robots: Τρία νέα ρομπότ βοηθοί στην έκθεση CES 2018

Σκοπός του Serving Robot είναι να σερβίρει γεύματα και ποτά σε επισκέπτες και πελάτες σε ξενοδοχεία και σαλόνια αεροδρομίων γρήγορα και αποτελεσματικά. Το ρομπότ μπορεί να παρέχει φαγητό ή σνακ όλο το εικοσιτετράωρο ενώ με τον ενσωματωμένο συρόμενο δίσκο μπορεί να σερβίρει απευθείας από το δίσκο μπροστά στον πελάτη για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία. Μόλις ολοκληρωθεί η παράδοση, το Serving Robot επιστρέφει πίσω μόνο του.

LG Shopping Cart Robot
LG Robots CES 2018, LG CLOi robots: Τρία νέα ρομπότ βοηθοί στην έκθεση CES 2018

Σχεδιασμένο για να παραδίδει αποσκευές στα δωμάτια των επισκεπτών, το Porter Robot περιορίζει στο ελάχιστο την ταλαιπωρία που μπορεί να προκύψει από την αργή εξυπηρέτηση και τους μεγάλους χρόνους αναμονής κατά τη διάρκεια της διαμονής στο ξενοδοχείο. Το Porter Robot μπορεί επίσης να προσφέρει την υπηρεσία γρήγορου check-in και check-out και να φροντίσει για την πληρωμή, επιτρέποντας στους πολυάσχολους επισκέπτες να κάνουν check-out και να παραδώσουν τις αποσκευές τους σε ένα αυτοκίνητο της επιλογής τους για την επιστροφή σε κλάσματα δευτερολέπτου.

LG Porter Robot
LG Robots CES 2018, LG CLOi robots: Τρία νέα ρομπότ βοηθοί στην έκθεση CES 2018

Η LG εφαρμόζει επίσης τη ρομποτική τεχνογνωσία της για να βελτιώσει την εμπειρία αγορών στα premium σούπερ μάρκετ. Με τη βοήθεια του Shopping Cart Robot της LG, οι καταναλωτές μπορούν να ‘σκανάρουν’ τα προϊόντα στο ρομπότ χρησιμοποιώντας το barcode για να δουν τις αντίστοιχες τιμές τους καθώς και να ελέγξουν την πλήρη λίστα των αγορών τους στην οθόνη που βρίσκεται στο πρόσωπο του ρομπότ. Το ρομπότ μπορεί επίσης να καθοδηγήσει τους καταναλωτές στα προϊόντα της επιλογής τους μέσω εφαρμογής στο smartphone.

Τα ρομπότ CLOi της LG θα αναπτυχθούν παράλληλα με τα προϊόντα ThinQ, το AI brand της LG για καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη και οικιακές συσκευές. Το brand CLOi της LG έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αλληλεπίδραση, καινοτομία και άνεση στους καταναλωτές αξιοποιώντας την τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.