LG Display: Γεύση από το μέλλον με οθόνη 18″ που τυλίγεις σαν εφημερίδα [CES 2016]

Η CES 2016 (Consumer Electronics Show) ανοίγει τις πύλες τις σε κάτι περισσότερο από 24 ώρες και το Techblog βρίσκεται ήδη στο Las Vegas. Οι κατασκευαστές ετοιμάζονται να δείξουν τις καινοτομίες τους ενώ η LG μας δίνει μια πρόγευση για το τι έχει ετοιμάσει.

Σκεφτείτε να έχετε στα χέρια σας ένα iPad Pro ή ακόμη χειρότερα το 18ιντσο Samsung Galaxy View και πόσο κουραστικό είναι να τα κουβαλάτε. Πόσο πιο εύκολο θα ήταν να τυλίξετε το tablet σας σαν την εφημερίδα και να το μεταφέρετε.

Ακριβώς αυτό θέλει να κάνει η LG και ανακοίνωσε ότι στην CES θα μας δείξει μια rollable οθόνη 18 ιντσών OLED στην οποία “φέρεσαι” όπως στην εφημερίδα σου.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, τόσο η LG όσο και άλλοι κατασκευαστές έχουν πειραματιστεί με εύκαμπτες οθόνες, βλέπε LG Flex, LG Flex 2 όμως αυτό που ελπίζουμε είναι ότι η LG Display θα φέρει την παρακάτω οθόνη σύντομα σε καταναλωτικές συσκευές που θα βγουν στην αγορά.

Για να δούμε τι θα φέρει στην CES, και τι prototypes έχει να μας δείξει.

Update: Δείτε το hands-on video από το BBC

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 14:56

Σχόλια

  • LG για πάντα μπράβο η καλύτερη εταιρεία στον κόσμο και η μοναδική που έχει αληθινό σερβίς χίλια μπράβο στην lg σέβεται τους πελάτες της

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.