LG: Ξεκινά η μαζική παραγωγή εύκαμπτων πλαστικών οθονών

Εδώ και χρόνια έχουμε δει τα κινητά να αλλάζουν σχήμα, μέγεθος, υλικά κατασκευής και τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτό που έχει παραμείνει ίδιο είναι η οθόνη με σχεδόν ίδιο design. Αυτό ξεκίνησε να αλλάζει σε κάποιο βαθμό με συσκευές όπως Samsung Galaxy Note Edge ή LG G Flex που χρησιμοποιούν εύκαμπτο υλικό αντί για γυαλί.

Η LG Display θέλει να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω με τις Plastic-OLED εύκαμπτες οθόνες. Αυτή τη στιγμή το LG Flex 2 έχει εύκαμπτη οθόνη αλλά και πάλι χρησιμοποιείται ένα πολύ λεπτό στρώμα από γυαλί που περιορίζει τη δυνατότητα λυγίσματος σε ακτίνα 75 χιλιοστών. Από τον Ιούλιο όμως η LG θα ξεκινήσει την μαζική παραγωγή οθονών που είναι εξ’ ολοκλήρου από πλαστικό, πράγμα που σημαίνει ότι η δυνατότητα κάμψης τους θα είναι διπλάσια στα 30 χλστ.

Εκτός από την ευλυγισία οι οθόνες αυτές δεν θα σπάνε κι όλας, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό. Μένει όμως να δούμε πόσο καλά τα καταφέρνει η LG με την απόδοση των χρωμάτων και που θα χρησιμοποιήσει τις ομολογουμένως εντυπωσιακές οθόνες. Τι θα θέλατε να δείτε;

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 21:57

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.