LG G Watch, Αδιάβροχο και ανθεκτικό με Android Wear

Αδιάβροχο, με μεταλλική κατασκευή, μπόλικη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με μια μόνο φόρτιση και το νέο λειτουργικό σύστημα Android Wear ειδικά σχεδιασμένο για φορετές συσκευές, ετοιμάζεται να ανακοινωθεί το έξυπνο ρολόι LG G Watch.

Αν οι προβλέψεις είναι σωστές, το G Watch θα παρουσιαστεί επίσημα μαζί με το LG G3 στις 27 Μαίου στο Λονδίνο (το Techblog θα είναι εκεί!).

, LG G Watch, Αδιάβροχο και ανθεκτικό με Android Wear

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Κώστα το G2 φαντάζομαι θα είναι συμβατό με το G watch, σωστά;

Αντώνης Μαρίνος

Όλα τα smartwatches πλην των Gear είναι συμβατά με όλα τα android (από ICS και δώθε…). Επίσης το Sony SW2 δεν είναι συμβατό με iOS, και 2-3 λειτουργίες του δουλεύουν στο 100% μόνο σε Sony κινητά. Αλλά κατά τα άλλα το SW2 που έχω δουλεύει τέλεια με το G2 μου.

Από την άλλη όμως, ειδικά το GWatch δεν βλέπω τι καινούριο προσφέρει πέραν του Wear (και σε τι τιμή κιόλας…). Και υποθέτω το Moto θα είναι πανάκριβο. Τεςπα, αναμένουμε και θα δούμε…

chris

To moto360 επίσης με Android wear θα είναι συμβατό με κινητά 4.3+ οπότε πιθανόν να συμβαίνει το ίδιο και με το lg g watch.

Νίκος

πωωω, νταξει τελειο φαινεται!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.