LG G Watch, Θα είναι το νέο της έξυπνο ρολόι με Android Wear

Η LG ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες που κυκλοφόρησε έξυπνα ρολόγια, ποιος μπορεί να ξεχάσει το κινητό-ρολόι GD910 (hands-on video) αλλά και το Prada Link. Σήμερα ανακοινώνει ότι εστερνίζεται το λειτουγικό σύστημα Android Wear για φορετές συσκευές και θα παρουσιάσει το LG G Watch τους επόμενους μήνες.

Το μόνο που γνωρίζουμε σήμερα είναι η ονομασία του smartwatch, η πρώτη του φωτογραφία teaser και κάποιες άλλες μέσα από ένα βίντεο.

H κυκλοφορία του LG G Watch θα πρέπει να αναμένεται το καλοκαίρι τότε που θα κυκλοφορήσει και το Motorola Moto 360.

, LG G Watch, Θα είναι το νέο της έξυπνο ρολόι με Android Wear

, LG G Watch, Θα είναι το νέο της έξυπνο ρολόι με Android Wear

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Δε μου αρέσει που είναι τετράγωνο αμα ηταν στρογγυλό θα ηταν πιο ωραιο ..

alxgiann

Όπως έχω ξαναγράψει σε άλλο άρθρο σχετικά, με οθόνη LCD δεν γίνεται δουλειά. Οι οθόνες στα smartwatch κατά την γνώμη μου,πρέπει να είναι συνέχεια ανοικτές, οι οθόνες LCD είναι πολύ ενεργοβόρες,πρέπει να βρεθεί άλλη λύση.Κάτι σαν το Qualcomm Toq smartwatch.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Smartwatch SmartWatches

Μη χρησιμοποιείτε smartwatch και smart rings που λένε ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα

Ο FDA δεν θέλει οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν smartwatch ή smart rings που ισχυρίζονται ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.