LG GizmoGadget και GizmoPal 2: Smartwatches για παιδιά

Τα αγαπημένα “παιχνίδια” των παιδιών σήμερα είναι τα smartphones και τα tabelet, με πολλούς γονείς να αποφασίζουν να τους αγοράσουν δικό τους tablet. Μιας και διανύουμε την περίοδο που ξεκινά το trend των wearables, η LG ανακοίνωσε τα GizmoPal 2 και GizmoGadget, τα οποία είναι smartwatches για παιδιά.

Το LG GizmoGadget έχει οθόνη αφής 1.3 ιντσών και κάποιες περιορισμένες δυνατότητες όπως βηματόμετρο και “jump rope counter” για να μετρούν τα παιδιά τις επιδόσεις τους στο σχοινάκι, στόχος είναι να παρακινηθούν τα παιδιά να γίνουν πιο δραστήρια. Και τα δυο μοντέλα έχουν GPS για να παρακολουθείς το παιδί μέσω του GizmoHub app και λουράκια που μπορούν να αλλάξουν.

Το GizmoHub app που απευθύνεται στους γονείς, τους επιτρέπει να καθορίσουν GPS zones, όπου ο γονιός ειδοποιείται όταν το παιδί φύγει από την ζώνη που έχει καθορίσει. Μέσα από το app μπορείς να ελέγξεις τη διάρκεια της μπαταρίας και τους προσβάσιμους τηλεφωνικούς αριθμούς.

Τα wearables θα διατεθούν από την αμερικάνικη Verizon με τιμή 79.99 δολάρια για το GizmoPal 2 (το οποίο δεν έχει οθόνη) και 149.99 δολάρια το GizmoGadget. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα διατεθούν και σε άλλες αγορές.

LG GizmoGadget και GizmoPal 2: Smartwatches για παιδιά, LG GizmoGadget και GizmoPal 2: Smartwatches για παιδιά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.