LG KizOn, επίσημα το wearable για παιδιά

Αφού είδαμε την πρόταση της LG για ενήλικες με το LG G Watch, σειρά παίρνουν τα παιδιά για το δικό τους wearable. Η εταιρεία ανακοίνωσε το LG KizOn το οποίο θα επιτρέπει στους υπερπροστατευτικούς γονείς να παρακολουθούν κάθε βήμα των παιδιών τους.

Το LG KizOn φοριέται στον καρπό, έχει 64MB RAM, 125MB ROM, 2G / 3G, η μπαταρία είναι στα 400mAh η οποία αντέχει 36 ώρες και όταν τελειώνει θα έρχεται ειδοποίηση στο κινητό.

Οι διαστάσεις του 34.7 x 55.2 x 13.9mm. Έχει GPS, Wi-Fi και υπηρεσία κλήσεων για να εντοπίζετε που είναι το παιδί καλώντας ένα συγκεκριμένο αριθμό από το κινητό. Αν το παιδί δεν απαντήσει στην κλήση μέσα σε 10 δευτερόλεπτα τότε η συσκευή ανοίγει αυτόματα και μέσω του μικροφώνου της οι γονείς μπορούν να ακούσουν το παιδί.

Να πούμε ότι δεν είναι smartwatch καθώς εκτός από κλήσεις και location tracking δεν έχει καμία άλλη λειτουργία.

Είναι κατασκευασμένο από eco-friendly PTU υλικό το οποίο είναι ανθεκτικό σε νερό και στους λεκέδες.

Βγαίνει σε μπλε, ροζ και πράσινο. Θα διατεθεί στην Κορέα στις 10 Ιουλίου και αργότερα μέσα στο 2014 θα ακολουθήσουν Ευρώπη και Αμερική.

Πηγή

Σχόλια

  • Tο θελω και εγω,για να με βρισκει μαμα μου...Xαχαχαχαχαχα,πειραζει που ειμαι 46 ετων;

  • Εγώ χρησιμοποιώ ακόμα την παλιά, καλή αλυσίδα.... και αυτή κάνει κλήσεις, ένα τράβηγμα κατσε φρόνιμα", δύο τραβήγματα " ελά εδώ"... και δεν χρειάζεται καν επαναφόρτιση. Και έχει και δοκιμασμένο και εγγυημένο "Find My Kid" σύστημα...

  • Μπράβο έβγαλε η εταιρία μια συσκευή που προφανώς και κάποιοι ηλίθιοι γονείς θα αγοράσουνε, χωρίς να την νοιάζει πως ποτίζουνε το ευαίσθητο σώμα και κεφάλι μικρών παιδιών με ακτινοβολία που ενας θεός ξέρει πόσο κακό κάνει ίδιως σε εκείνα επειδή είναι υπ ανάπτυξη. Κανονικά μυνήσεις θέλουνε αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

  • Οτι νανε λες και τα μικρα παιδια τα κοβει να απαντανε κλησεις ειδικα αυτα στη φοτο το πολυ μαμα να λενε...

  • Ρε αφήστε τα παιδιά επιτέλους! Λύσσα κακιά, μια ταμπλετ για παιδιά, μια αυτο, έλεος πια!

  • Εγώ θα περιμένω την επόμενη γενιά KizOn που άμα λες στο παιδί σου να μην κάνει κάτι και το κάνει ή κλαίει χωρίς λόγο, θα πατάς από το υπέροχο LG smartphone σου ένα εικονικό κουμπί και θα του κάνεις ηλεκτροσόκ!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.