LG Signature OLED TV R: Θα ξεκινήσει να διατίθεται φέτος στα $60.000 [CES 2020]

https://www.youtube.com/watch?v=br9yftCP9Mg&feature=emb_title

Η LG κατά την διάρκεια της περσινής CES 2019, παρουσίασε μια rollable τηλεόραση η οποία σύμφωνα με πληροφορίες από την CES 2020 θα ξεκινήσει να πωλείται φέτος με κόστος που αγγίζει τα $60.000. Το LG Signature OLED TV R όπως ονομάζεται έχει μέγεθος 65 ίντσες και ανάλυση 4K και μπορεί να τυλιχτεί μέσα στο ειδικά σχεδιασμένο κουτί το οποίο την φιλοξενεί. Επιπλέον, η οθόνη υποστηρίζει τεχνολογίες όπως HDR10, HLG, Technicolor και Dolby Vision.

, LG Signature OLED TV R: Θα ξεκινήσει να διατίθεται φέτος στα $60.000 [CES 2020]

Για το τύλιγμα του display υπάρχει ένας κυλινδρικός μηχανισμός πάνω στον οποίο τυλίγεται και ξετυλίγεται η οθόνη ενώ υπάρχουν τρία διαφορετικά mode για την προβολή περιεχομένου. Το πρώτο είναι το κανονικό “Full View” όπου το OLED panel είναι πλήρως ανοιχτό. Το “Line View” είναι το mode το οποίο θα εμφανίσει το 1/3 της οθόνης ενώ το “Zero View” χρησιμοποιείται όταν ο χρήστης θέλει να μετατρέψει το κουτί που φιλοξενεί την οθόνη σε ηχοσύστημα με την βοήθεια του soundbar.

, LG Signature OLED TV R: Θα ξεκινήσει να διατίθεται φέτος στα $60.000 [CES 2020]

Παρόλο που το κόστος της οθόνης είναι τόσο υψηλό ο χρήστης λαμβάνει κάτι εντελώς καινοτόμο που παρόμοιο του δεν υπάρχει στην αγορά. Η τηλεόραση μπορεί να τυλιχτεί αυτόματα κάθε φορά που ο χρήστης δεν την χρησιμοποιεί και σύμφωνα με πληροφορίες αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει 50.000 φορές. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα χρειαστούν 68 χρόνια για να χαλάσει η τηλεόραση με ένα τύλιγμα και ξετύλιγμα του display ημερησίως.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Θα πάρω μια. Μπορείτε να μου την τυλιξετέ; Χαχαχαχαχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.