Gear

LG Signature OLED TV R: Θα ξεκινήσει να διατίθεται φέτος στα $60.000 [CES 2020]

Η LG κατά την διάρκεια της περσινής CES 2019, παρουσίασε μια rollable τηλεόραση η οποία σύμφωνα με πληροφορίες από την CES 2020 θα ξεκινήσει να πωλείται φέτος με κόστος που αγγίζει τα $60.000. Το LG Signature OLED TV R όπως ονομάζεται έχει μέγεθος 65 ίντσες και ανάλυση 4K και μπορεί να τυλιχτεί μέσα στο ειδικά σχεδιασμένο κουτί το οποίο την φιλοξενεί. Επιπλέον, η οθόνη υποστηρίζει τεχνολογίες όπως HDR10, HLG, Technicolor και Dolby Vision.

Για το τύλιγμα του display υπάρχει ένας κυλινδρικός μηχανισμός πάνω στον οποίο τυλίγεται και ξετυλίγεται η οθόνη ενώ υπάρχουν τρία διαφορετικά mode για την προβολή περιεχομένου. Το πρώτο είναι το κανονικό “Full View” όπου το OLED panel είναι πλήρως ανοιχτό. Το “Line View” είναι το mode το οποίο θα εμφανίσει το 1/3 της οθόνης ενώ το “Zero View” χρησιμοποιείται όταν ο χρήστης θέλει να μετατρέψει το κουτί που φιλοξενεί την οθόνη σε ηχοσύστημα με την βοήθεια του soundbar.

Παρόλο που το κόστος της οθόνης είναι τόσο υψηλό ο χρήστης λαμβάνει κάτι εντελώς καινοτόμο που παρόμοιο του δεν υπάρχει στην αγορά. Η τηλεόραση μπορεί να τυλιχτεί αυτόματα κάθε φορά που ο χρήστης δεν την χρησιμοποιεί και σύμφωνα με πληροφορίες αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει 50.000 φορές. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα χρειαστούν 68 χρόνια για να χαλάσει η τηλεόραση με ένα τύλιγμα και ξετύλιγμα του display ημερησίως.

Επεξεργάστηκε την 22 Φεβρουαρίου 2021 17:35

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.