LG: Θα παρουσιάσει σειρά από rollable OLED τηλεοράσεις στη CES 2020

LG, LG: Θα παρουσιάσει σειρά από rollable OLED τηλεοράσεις στη CES 2020

Πέρυσι, η LG Display είχε παρουσιάσει μία εύκαμπτη τηλεόραση, η οποία ονομάζεται Signature Series OLED TV R. Η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει διαγώνιο 65 ίντσες και μπορεί να μαζευτεί σε ρολό μέσα σε ένα κουτί, το οποίο λειτουργεί ως βάση.

Η νέα rollable τηλεόραση μοιάζει με προτζέκτορα

Τώρα, η LG ετοιμάζεται να αποκαλύψει μία νέα έκδοση της εντυπωσιακής τηλεόρασης, στη CES 2020 που θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας σε λίγες ημέρες. Η κύρια διαφορά είναι ότι η νέα τηλεόραση θα επεκτείνεται προς τα κάτω από την οροφή του δωματίου, δηλαδή περίπου σαν το πανί ενός προτζέκτορα.

Η εταιρεία αναφέρει ότι η νέα rollable τηλεόραση μπορεί να επεκτείνεται όταν τη χρειάζεται ο χρήστης και να μαζεύει εάν δεν χρησιμοποιείται. Έτσι, ο κάτοχος της γλιτώνει χώρο στο δωμάτιο όπου την έχει τοποθετήσει.

Όπως είναι λογικό, η LG δεν έχει αναφέρει λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της rollable τηλεόρασης, καθώς περιμένει να αποκαλύψει τα πάντα στη CES 2020.

LG, LG: Θα παρουσιάσει σειρά από rollable OLED τηλεοράσεις στη CES 2020

Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει αρκετές οθόνες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αεροπλάνα και εμπορικές πτήσεις. Όπως για παράδειγμα, την 55 ιντσών Full HD Transparent OLED, μία 65 ιντσών UHD Bendable OLED που διπλώνει και από τις δύο άκρες, και μία νέα σειρά από video walls OLED με διαγώνιο 55 ίντσες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.