LG ThinQ WK9: Έξυπνα στέρεο ηχεία με Google Assistant και οθόνη 8 ιντσών [CES 2018]

LG ThinQ WK9 έξυπνα στέρεο ηχεία Google Assistant οθόνη 8 ιντσών CES 2018, LG ThinQ WK9: Έξυπνα στέρεο ηχεία με Google Assistant και οθόνη 8 ιντσών [CES 2018]

Η LG είχε πολλά να μας πει και να μας παρουσιάσει στο φετινό Consumer Electronics Show του Λας Βέγκας. Μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι έξυπνων στέρεο ηχείων που ενσωματώνουν ακόμα και οθόνη.

Ο λόγος για τα LG ThinQ WK9, μια νέα πρόταση της Google και άλλο ένα προϊόν που κατατάσσεται στην ανερχόμενη αγορά των έξυπνων ηχείων, η οποία είχε την τιμητική της στην CES 2018. Τα δύο στέρεο ηχεία είναι ενωμένα και όχι ξεχωριστά, ενώ ανάμεσα τους βρίσκεται μια οθόνη αφής 8 ιντσών με δυνατότητα Chromecast και προ-εγκατεστημένο το Google Duo για βιντεοκλήσεις (υπάρχει και εμπρόσθια κάμερα πάνω από την οθόνη). Η LG υπόσχεται την αναπαραγωγή ήχου υψηλής ευκρίνειας ο οποίος μάλιστα είναι “συντονισμένος” από την Meridian Audio. Φυσικά, από το σύστημα δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Google Assistant και το νέο ThinQ AI πρόγραμμα της εταιρείας.

Ο Κορεάτης κατασκευαστής δεν γνωστοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα WK9. Η συσκευή αναμένεται να γίνει διαθέσιμη το καλοκαίρι, ενώ τότε θα γνωστοποιηθεί και το ποσό καταβολής που απαιτείται για την αγορά της. Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον προϊόν το οποίο και αναμένουμε να δούμε από κοντά.

LG ThinQ WK9 έξυπνα στέρεο ηχεία Google Assistant οθόνη 8 ιντσών CES 2018, LG ThinQ WK9: Έξυπνα στέρεο ηχεία με Google Assistant και οθόνη 8 ιντσών [CES 2018]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.