LG TONE Free: True Wireless Earbuds με Spatial Sound και θήκη που καθαρίζει τα ακουστικά

, LG TONE Free: True Wireless Earbuds με Spatial Sound και θήκη που καθαρίζει τα ακουστικά

, LG TONE Free: True Wireless Earbuds με Spatial Sound και θήκη που καθαρίζει τα ακουστικά

Μπορεί η LG να μην είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των ακουστικών, πόσο μάλλον των TWS, ωστόσο η εταιρεία προσφέρει αρκετές προτάσεις εδώ και αρκετά χρόνια. Οι νεότερες προσθήκες της προσφέρουν Spatial Sound και έως 6 ώρες συνεχείς χρήσης.

Τα νέα earbuds της LG, με την ονομασία TONE Free (HBS-FN4) και TONE Free+ (HBS-FN6), υπόσχονται ρεαλιστικό ήχο απευθείας στα κανάλια των αυτιών, καθώς έρχονται με την τεχνολογία HSP (Headphone Spatial Sound) της Meridian. Επίσης, έχουν τέσσερα EQ presets, τα οποία είναι Natural, Immersive, Bass Boost και Treble Boost, ενώ παρέχουν και Ambient Sound Mode για να μπορείτε να ακούτε και τους εξωτερικούς ήχους.

, LG TONE Free: True Wireless Earbuds με Spatial Sound και θήκη που καθαρίζει τα ακουστικά

Οι δύο προτάσεις της LG υπόσχονται έως και 6 ώρες συνεχείς ακρόασης, με τη θήκη να προσθέτει ακόμα 18 ώρες (δηλαδή 3 φορτίσεις). Η γρήγορη φόρτιση τους υπόσχεται μία ώρα ακρόασης με μόλις 5 λεπτά φόρτισης. Οι χρωματικές επιλογές των μοντέλων θα είναι μία ματ απόχρωση Stylish Black και μία γυαλιστερή Modern White, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν και άλλες επιλογές στο μέλλον.

Η διαφορά των δύο μοντέλων είναι στη θήκη τους. Τα TONE Free+ διαθέτουν την τεχνολογία UVnano της LG και καθαρίζουν αυτόματα τα ακουστικά, όταν φορτίζουν. Η LG ισχυρίζεται πως η εν λόγω τεχνολογία εξαφανίζει το 99.9% των Εσερίχια κόλι και Χρυσίζων σταφυλόκοκκου. Τα LG TONE Free αναμένονται να κυκλοφορήσουν αρχές του επόμενου μήνα, με άγνωστη προς το παρόν τιμή.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.