LG Tone LG TONE Free FP9: Ιδανικά για τους έντονους ρυθμούς ζωής της πόλης

, LG Tone LG TONE Free FP9: Ιδανικά για τους έντονους ρυθμούς ζωής της πόλης

H LG προσθέτει στη μοναδική εμπειρία plug & wireless ακρόασης τα νέα LG TONE Free FP9. Ιδανικά για τους έντονους ρυθμούς ζωής της πόλης, διαθέτουν αρκετές βελτιώσεις που συμπληρώνουν την ήδη άνετη εφαρμογή στο αυτί, τον προηγμένο ήχο Μeridian, το Active Noise Cancelation και τη θήκη φόρτισης UVnano.

Έχοντας ως κύριο στόχο να προσφέρουν άνεση και άψογη εφαρμογή, η LG συνεργάστηκε με ένα κορυφαίο εργαστήριο εργονομικής τεχνολογίας σχεδιασμού, ώστε να ανακαλύψει τις μοναδικές ανάγκες του κάθε χρήστη σε θέματα εργονομίας, με αποτέλεσμα το Arc Design με στέλεχος earbud να είναι 4,4 χιλιοστά μικρότερο από τα προηγούμενα μοντέλα. Με τον ειδικό αυτό σχεδιασμό των ακουστικών ο έντονος τρόπος ζωής των χρηστών εξισορροπείται τέλεια, ενώ η βαθμολογία IPX4, δίνει την δυνατότητα να φορεθούν άνετα κατά τη διάρκεια σκληρών προπονήσεων ή ακόμη και στη βροχή.

Το νέο χαρακτηριστικό των LG TONE Free, που τα κάνει ακόμα πιο καινοτόμα είναι το HSP (Headphone Spatial Processing) της Meridian Audio. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν ήχο που περιβάλλει τον ακροατή και ταυτόχρονα μοιάζει να προέρχεται από όλες τις κατευθύνσεις. Ακόμη, το 3D Sound Stage, επεκτείνει το φάσμα του ήχου μέσω του Spatial Processing για να προσφέρει στους χρήστες ακόμα πιο ζωντανό ήχο για πιο συναρπαστική εμπειρία ακρόασης. Το μεγαλύτερο, αναβαθμισμένο διάφραγμα με άκρη σιλικόνης επιτρέπει περισσότερη ευελιξία και ελευθερία στην κίνηση, με αποτέλεσμα το νέο μοντέλο TONE Free να διαθέτει ισχυρότερα μπάσα χωρίς όμως να επηρεάζεται η σαφήνεια ή η λεπτομέρεια του ήχου.

Τα τρία μικρόφωνα που υπάρχουν σε κάθε ακουστικό, δίνουν στα νέα FP9 καλύτερη εμπειρία κλήσεων, καθιστώντας τη φωνή του χρήστη πιο καθαρή, ενώ παράλληλα μειώνουν σε μεγάλο ποσοστό τον ενοχλητικό θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου. Με τη νέα λειτουργία Whispering Mode τα ακουστικά παρέχουν ιδιωτικότητα και μεγαλύτερη ευκρίνεια, επιτρέποντας στους χρήστες να κρατούν το δεξί ακουστικό κοντά στο στόμα τους ως αποκλειστικό μικρόφωνο. Με αυτόν τον τρόπο η πραγματοποίηση και η λήψη κλήσεων είναι πλέον εφικτή ακόμα και σε τοποθεσίες όπως μία βιβλιοθήκη ή ένα μετρό γεμάτο κόσμο.

Το Active Noise Cancellation των TONE Free μπορεί να εξαλείψει ήχους ακόμα και χαμηλών συχνοτήτων, που άλλα ακουστικά παθητικής ακύρωσης θορύβου δεν θα μπορούσαν να απομονώσουν εντελώς (the passive noise cancellation eartips). Τα μικρόφωνά τους λαμβάνουν τους θορύβους που βρίσκονται στο γύρω περιβάλλον και τους ελαχιστοποιούν με μία διαδικασία που παράγει πανομοιότυπα ηχητικά κύματα τα οποία δεν αντιλαμβάνεται ο ακροατής, ώστε να ακούει μόνο τη μουσική ή το podcast που απολαμβάνει.

Άλλο ένα πλεονέκτημα είναι η θήκη αυτόματου καθαρισμού UVnano η οποία μειώνει τις πιθανότητες για πρόκληση λοιμώξεων στο εσωτερικό του αυτιού, ενώ το ενσωματωμένο LED UV-C έχει δοκιμαστεί για τη μείωση των βακτηρίων στο πλέγμα των ηχείων των ακουστικών κατά 99,9% σε μόλις πέντε λεπτά όταν φορτίζεται ενσύρματα. Με στόχο να πετύχει τη μέγιστη υγιεινή το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελείται επίσης από υποαλλεργικό gel ιατρικής ποιότητας που μειώνει τον κίνδυνο ερεθισμών του δέρματος στον ακουστικό πόρο.

Τα νέα ακουστικά της LG διευκολύνουν πλέον τους χρήστες με ευρύτερη συμβατότητα, απλούστερη συνδεσιμότητα και μέγιστη ανθεκτικότητα. Τα LG FP9 επιτρέπουν γρήγορο και εύκολο συνδυασμό με ένα ευρύ φάσμα συσκευών, όπως υπολογιστές με Windows και φορητούς υπολογιστές. Ακολούθως αν οι χρήστες θέλουν να ζήσουν μία εμπειρία με πλήρη ελευθερία και ήχο χαμηλού λανθάνοντος χρόνου, μπορούν να συνδέσουν τη θήκη σε smartphone, κονσόλα παιχνιδιών ή άλλη συμβατή συσκευή μέσω καλωδίου USB-C σε AUX.

Τα LG FP9 υπόσχονται μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, παρέχοντας έως και 10 ώρες χρόνο αναπαραγωγής μεταξύ των φορτίσεων για συνολικά 24 ώρες χρήσης όταν χρησιμοποιούνται με τη θήκη φόρτισης. Με τη γρήγορη φόρτιση πέντε λεπτών στη θήκη, τα ακουστικά παρέχουν μια ολόκληρη ώρα ακρόασης, ιδανική για εκείνους που ξεχνάνε να φορτίσουν κατά την διάρκεια την νύχτας.

Σε συνδυασμό με την εφαρμογή TONE Free, τα FP9 της LG προσφέρουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες με πρόσβαση σε ισοσταθμιστή (equalizer), Ambient Sound Mode, προσαρμογή ελέγχου αφής και εύρεση των ακουστικών για να εντοπίσετε το ακουστικό είτε σε περίπτωση που το έχετε χάσει είτε το έχετε τοποθετηθείτε σε λάθος θέση. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης LAB, όπου οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ειδικές ρυθμίσεις, όπως Whispering Mode και Game Mode.

Αποποίηση ευθυνών: Δεν αποτελεί ιατρική συσκευή, ούτε ενδείκνυται για χρήση ως ή για αντικατάσταση ιατρικής συσκευής. Η συσκευή ή οποιοδήποτε από τα μέρη της δεν προορίζεται ή υπονοείται για την πρόληψη ή τη θεραπεία οποιωνδήποτε καταστάσεων υγείας.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.