LG Tone+: Νέο headset θα παρουσιαστεί στη CES 2016

Η LG ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη νεότερη εκδοχή του headset της στο Consumer Electronics Show 2016 στο Las Vegas, με το LG Tone+ να είναι πιο ελαφρύ από τον προκάτοχό του, αλλά να συνεχίζει να προσφέρει πολύ ικανοποιητική ποιότητα ήχου.

Τo LG Tone+, ή αλλιώς HBS-910, όπως θα είναι η κωδική ονομασία του, θα προσφέρεται σε τρία διαφορετικά χρώματα και θα διακρίνεται για τον λεπτό σχεδιασμό του. Το headset έχει αναπτυχθεί με τη βοήθεια της Harman Kardon, με σκοπό να προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ήχου κάτω από όλες τις συνθήκες ακρόασης.

Στο LG Tone+ υπάρχει διάφραγμα Advanced Quad Layer, για καλύτερη απόδοση στα μπάσα και τα πρίμα, υπάρχουν δύο μικρόφωνα για καλύτερη λειτουργία φωνής και για τους σκοπούς της μείωσης θορύβου, ενώ με το στοιχείο LG Tone & Talk, μπορεί κανείς να έχει φωνητικές ειδοποιήσεις από το ακουστικό, αλλά και ανάγνωση μηνυμάτων.

Το LG Tone+ θα είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο, με την ενδεικτική τιμή του στην Ευρώπη να διαμορφώνεται στα 150 ευρώ περίπου. Αναμένεται να λανσαριστεί τον Φεβρουάριο του 2016 στην Κορέα και έπειτα θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και την Ασία.

LG Tone+ CES 2016, LG Tone+: Νέο headset θα παρουσιαστεί στη CES 2016

LG Tone+ CES 2016, LG Tone+: Νέο headset θα παρουσιαστεί στη CES 2016

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.