LG UltraFine 5K: Διαθέσιμη από την Apple με τιμή στα 974 δολάρια

H LG παρουσίασε τα UltraFine 5K & 4K monitors για τα νέα Mac τον Οκτώβριο και για όσους ψάχνουν να πάρουν μια νέα οθόνη μαζί με το MacBook Pro, η Apple ανακοίνωσε ότι από σήμερα ξεκινά να δέχεται παραγγελίες για τις 5K LG UltraFine οθόνες.

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν από τη σελίδα της Apple με τιμή στα 974 δολάρια. Η τιμή είναι φθηνότερη από αυτή που είχε ορίσει αρχικά η Apple. Αυτό συμβαίνει επειδή αρχές Νοεμβρίου η Apple είχε πει ότι θα κάνει εκπτώσεις σε οθόνες και USB-C για να γίνει η μετάβαση για τους κατόχους MacBook Pro με πιο ήπιο και φθηνό τρόπο.

Η Apple κάνει μια αρκετά καλή έκπτωση της τάξης του 25% από την αρχική τιμή, αλλά η έκπτωση θα ισχύει μόνο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Όσοι αποφασίσουν να κάνουν την αγορά, θα γλιτώσουν αρκετά σημαντικό ποσό, δεδομένου ότι και η Apple δεν το συνηθίζει. Οι αποστολές εκτιμάται ότι θα αποσταλούν σε 6-8 εβδομάδες.

Στην επίσημη σελίδα της η Apple επισημαίνει ότι η ειδική τιμή ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

LG UltraFine 5K price, LG UltraFine 5K: Διαθέσιμη από την Apple με τιμή στα 974 δολάρια

LG UltraFine 5K price, LG UltraFine 5K: Διαθέσιμη από την Apple με τιμή στα 974 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Marketing trick είναι,, σιγά τώρα που η Apple θα νοιάζεται για τον καταναλωτή.

Το κόλπο είναι απλό – θα πω για την 4Κ:
– Αρχική τιμή 700$ = υπερκοστολογημένο
– Δήθεν μείωση με τιμή 529$ = αυτή περίπου είναι η πραγματική τιμή αλλά κάνουν το trick ώστε να τρέξουν σαν ζώα να το προλάβουν ενώ η μείωση είναι πλασματική
– Η Apple λέει: “Θέλουμε να βοηθήσουμε να μεταβούν στην τελευταία τεχνολογία και περιφερειακά”= ΟΧΙ δεν ισχύει γιατί δεν γίνεται μια οθόνη να έχει μόνο USB θυρες και να μην έχει τουλάχιστον θύρα HDMI ώστε να βοηθήσει τους κατόχους που αγόρασαν πέρσι macbooks κλπ + που η οθόνη απαιτεί macOS Sierra 10.12.1 και δεν μπορείς να το συνδέσεις πουθενά άλλου.

Το σύνολο είναι απλά βγάζει δήθεν μειωμένη τιμή ώστε να σπρώξει τον καταναλωτή και να τον αναγκάζει να πληρώνει συνεχώς για κάτι καινούργιο + να περιορίζει + να μην έχει πλέον συμβατότητα με λίγο παλιότερες συσκευές

alien

Αυτο που ολες οι οθονες ακομα και οι ποιο ακριβες εχουνε backlight bleeding δε μπορω να το καταλαβω.Ειναι κοροιδια να δινεις τοσα λεφτα και να μη βλεπεις μαuρο οπως οι lg oled τηλεορασεις.Οι led οθονες πρεπει να καταργηθουν εχει περασει η εποχη τους ,oled is the future

Mary

Πάντως σε αυτά τα λεφτά θα έπρεπε να είχε και ένα design της προκοπής, ειλικρινά αναρωτιέμαι πως Apple και lg μαζί έβγαλαν τόσο άσχημο προϊόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.