LG Watch Urbane 2nd Edition: Αποσύρεται από την αγορά λόγω προβλήματος

H LG εξέδωσε μια ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι σταματά να πουλά το LG Watch Urbane 2nd Edition, το οποίο ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα ως το πρώτο Android Wear smartwatch με 4G LTE συνδεσιμότητα. Η εταιρεία επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στο hardware, το οποίο επηρεάζει την λειτουργία του ρολογιού.

Ωστόσο, δεν ανακοίνωσε ακριβώς περί τίνος πρόκειται ούτε αν και πότε θα επιστρέψει στην αγορά. Η διαθεσιμότητα είχε ήδη ξεκινήσει στις ΗΠΑ από την AT&T και σήμερα θα ακολουθούσε η Verizon. Όσοι πρόλαβαν να το αγοράσουν, μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω ή να το ανταλλάξουν με ένα άλλο smartwatch.

Το LG Watch Urbane 2nd Edition ενσωματώνει 1.38 ιντσών στρογγυλή P-OLED οθόνη με ανάλυση 480×480 pixels η οποία δίνει τα εντυπωσιακά 348 ppi, επεξεργαστή Snapdragon 400, μνήμη RAM 768MB, ενσωματωμένη μνήμη 4GB. Έχει ενσωματωμένους αισθητήρες μεταξύ των οποίων επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, πυξίδα, βαρόμετρο, αισθητήρα καρδιακών παλμών και GPS. Η πιστοποίηση IP67 του επιτρέπει να είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, έχει κατασκευή από ατσάλι, διάμετρο 44.5 χλστ., 14.2 χλστ. πάχος και μπαταρία 570mAh.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Νοεμβρίου 2015 9:59

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.