LightPad, Κάνε υπολογιστή οποιοδήποτε κινητό [λέμε τώρα…!]

Ένα ενδιαφέρον gadget-αξεσουάρ αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στη διεθνή έκθεση CES 2012 τον Ιανουάριο στο Λας Βέγκας. Πρόκειται για το LightPad με πλήρες πληκτρολόγιο και ενσωματωμένο λιλιπούτειο βιντεοπροβολέα ανάλυσης 854×480 pixels που δημιουργεί εικόνα 11.6 ίντσες σε μια διάφανη επιφάνεια. Στο LightPad μπορεί να συνδεθεί οποιοδήποτε κινητό με έξοδο HDMI ή USB MHL.

Σχόλια

  • Άφησες για έκπληξη ίσως το μόνο ενδιαφέρον κομμάτι αυτού του gadget, την δυνατότητα να προβάλεις την εικόνα και στον τοίχο σαν τυπικό projector (μέχρι 60")....

    Από εκεί και πέρα, ασχέτως της πρώτης εντύπωσης που μου δημιούργησε ("Ενδιαφέρον gadgetaki"), δεν νομίζω πως έχει κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα, άντε σαν projector, αλλά με τι ποιότητα απεικόνισης.....;;;

    BTW αναφέρουν ότι υπάρχουν ιδέες αργότερα να κυκλοφορήσουν και μοντέλα με μεγαλύτερη ανάλυση....

    • Ε δεν είναι αυτό το ενδιαφέρον! Θα κουβαλάω ολόκληρη αυτή τη συσκευή για να έχω βιντεοπροβολέα; Υπάρχουν πολλοί projectors τσέπης! Κάποιοι ίσως πουν ότι γενικά η συγκεκριμένη συσκευή είναι "άχρηστη", αλλά όχι και ο προβολέας το μόνο ενδιαφέρον! διαφωνούμε. :)

  • Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει ένα touch λειτουργικό σε μεγάλη οθόνη, απ τη στιγμή που θα πρέπει να κοιτάει τί πατάει. Ποιο το νόημα τότε της μεγάλης οθόνης; Απ τη στιγμή που δεν υπάρχει κέρσορας όλα αυτά είναι άχρηστα.

  • Vanzel συμφωνώ και γιαυτό περιμένω cm9 για 2x να τα έχω όλα σε όποια οθόνη θέλω μου με bluetooth mouse και keyboard

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.