Gear

Macbook Pro 16″: Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο με τιμη $3000;

Η Apple σύμφωνα με πληροφορίες, θα κυκλοφορήσει το πρώτο 16 ιντσών MacBook Pro τον Οκτώβριο. Η αναφορά που αποκάλυψε αυτές τις πληροφορίες υποστηρίζει ότι η Apple θα ανανεώσει και τα 13 ιντσών MacBook Pro και το Retina MacBook Air το ίδιο διάστημα.

Apple MacBook Pro 16-inch

Το 16 ιντσών MacBook Pro θα έχει LCD display ανάλυσης 3072 x 1920 pixels, ξεπερνώντας το προηγούμενο 15.4 ιντσών το οποίο διέθετε ανάλυση 2880 x 1800 pixel. Το κόστος αυτού του MacBook θα ξεκινάει από τα $3000 και θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα iMac και iMac Pro ώστε οι χρήστες να έχουν την επιλογή να αγοράσουν μία φορητή συσκευή η οποία θα μπορεί να καλύψει τους επαγγελματίες.

Apple MacBook Pro 13-inch

Η Apple τελευταία ανανέωσε τόσο το MacBook Pro των 13 ιντσών όσο και αυτό με τις δύο Thunderbolt 3 θύρες. Σύμφωνα με φήμες τώρα, ο Αμερικανικός κολοσσός θα τροφοδοτήσει το 13 ιντσών laptop με 32GB μνήμη RAM και πιθανόν αυτή να είναι η μόνη αλλαγή που θα γίνει στο laptop. Η πληροφορία ανανέωσης αποκαλύφθηκε στην αρχή του μήνα όπου ένα 13 ιντσών MacBook Pro πιστοποιήθηκε από το FCC.

Apple MacBook Air

Η Apple μόλις ανανέωσε και το MacBook Air στο οποίο ενσωμάτωσε True Tone τεχνολογία ωστόσο άφησε όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ίδια. Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo σε μία αναφορά του το προηγούμενο διάστημα είπε ότι η Apple ίσως μεταφερθεί στους νέους διακόπτες scissor.

Οι πληροφορίες δεν είναι αρκετά ξεκάθαρες και οι αλλαγές είναι μικρές, ωστόσο περιμένουμε νεότερα το επόμενο διάστημα.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.