Μάθαμε τις τιμές των νέων Xiaomi Mi Electric scooter Pro 2 και Essential

, Μάθαμε τις τιμές των νέων Xiaomi Mi Electric scooter Pro 2 και Essential

Η Xiaomi εμπλουτίζει τη γκάμα των ηλεκτρικών scooter της με τρία νέα μοντέλα, τα οποία θα έρθουν και στην Ελλάδα επίσημα από την Info Quest Technologies. Τα εν λόγω μοντέλα ξεχωρίζουν για το μινιμαλιστικό σχεδιασμό τους και την ελαφρύ σκελετό από κράμα αλουμινίου αεροναυπηγικών προδιαγραφών, που αναδιπλώνεται σε 3 μόλις δευτερόλεπτα.

Το Mi Electric Scooter Essential έρχεται με βάρος μόλις 12 κιλά και περιέχει αυτονομία έως 20 χιλιόμετρα με μέγιστη ταχύτητα τα 20 χιλιόμετρα ανά ώρα. Από την άλλη το Mi Electric Scooter 1S έρχεται με βάρος 12,5 κιλά, αλλά με μεγαλύτερη αυτονομία 30 χιλιομέτρων και μέγιστη ταχύτητα 25 χλμ./ώρα, ενώ και τα δύο μοντέλα έχουν έξυπνο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας, αντιολισθητικά ελαστικά 8,5 ιντσών και κινητήρες 250W.

Το Mi Electric Scooter Pro 2 είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας στα ηλεκτρικά scooter, με βάρος 14,2 κιλά, αυτονομία 45 χιλιόμετρα χάρη στη μπαταρία 12.800mAh που διαθέτει και κινητήρα 300W, με μέγιστη ταχύτητα τα 25χλμ./ώρα. Προσφέρει τις ίδιες έξυπνες λειτουργίες διαχείρισης μπαταρίας όπως τα υπόλοιπα μοντέλα, με τα ίδια αντικραδασμικά και αντιολισθητικά ελαστικά των 8,5 ιντσών.

Τα τρία μοντέλα Mi Electric Scooter Essential, Mi Electric Scooter 1S και Mi Electric Scooter Pro 2 θα τα βρείτε με τιμές 349€, 449€ και 599€ αντίστοιχα, με εγγύηση δύο ετών από την Info Quest. Τα scooter αναμένεται να διατεθούν άμεσα στην Ελληνική αγορά, μέσω των επίσημων μεταπωλητών της Xiaomi.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.