Το “αόρατο” αυτοκίνητο της Mercedes Benz [video]

Η κατασκευάστρια εταιρεία Mercedes για να διαφημίσει τη μηδενική εκπομπή ρύπων των νέων κινητήρων υδρογόνου, κινητήρες δηλαδή που κάνουν τα αυτοκίνητα “αόρατα” σε ότι αφορά τους επιβλαβείς ρύπους προς την ατμόσφαιρα, δημιούργησε ένα τρελό βίντεο. Έντυσε με LED τη μια πλευρά ενός μοντέλου της και από την άλλη μια κάμερα αναπαρήγαγε ότι έβλεπε. Αποτέλεσμα, και καλά το αυτοκίνητο να είναι αόρατο! Έχει ενδιαφέρον, δείτε το.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Νοεμβρίου 2021 11:07

Σχόλια

  • Προβλέπω πάλι θα "μπλοκάρει" η κυβέρνηση και δε θα ξέρει τι να φορολογήσει! χαχαχα

  • Fuel Cells ηταν και το θεμα της πτυχιακης μου καποτε η οποια εδειχνε οτι η συγκεκριμενη τεχνολογια ειναι πανακριβη ... ελπιζω να βρηκαν εναν πιο οικονομικο τροπο για να την υλοποιησουν! το διαφημιστικο concept .... ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ! αλλα....γερμανικο αυτοκινητο δε παιρνω Κυρια Μερκελ μας!

  • Τι σαχλαμάρα είναι αυτή; Εδώ τώρα που φαίνεται το αυτοκίνητο και σκοτώνονται κάθε χρόνο 100-150 άτομα στην Ελλάδα που να γίνει και αόρατο!!! Πάει τελειώσαμε θα αλληλοσκοτοθούμε μέσα σε ένα μήνα!

  • Εκθειάστε την Γερμανομερτσέντα ενω πριν απο πολλα χρόνια η Honda εχει το Clarity.

    Ηρθε πλεον και Ευρώπη για δοκιμές.

  • Πολλα χρονια πισω η Ευρωπη σε αυτα τα θεματα!Στην Ιαπωνια ειναι η τεχνολογια αλλα τα περισσοτερα τα κρατανε για τους ιδιους!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.