Meta: Ρίχνει τις τιμές στα Quest Pro και Quest 2 VR headsets

Meta Quest Pro, Meta: Ρίχνει τις τιμές στα Quest Pro και Quest 2 VR headsets

Η Meta ξεκινά να ρίχνει τις τιμές στα VR headset της –Quest Pro και Quest 2 VR, με την ανακοίνωση να κάνει ο ίδιος ο Διευθύνων Σύμβουλος Mark Zuckerberg στο Instagram. Όπως λέει, η κίνηση έχει σκοπό να βοηθήσει «περισσότερους ανθρώπους να αποκτήσουν VR».

Το premium Quest Pro θα διατίθεται στα 1.000 $, αντί της προηγούμενης τιμής των 1.500 $, ενώ το Meta Quest 2 των 256 GB θα πωλείται στα 429 $ αντί για την προηγούμενη τιμή των 500 $. Εν τω μεταξύ, το βασικό Quest 2 των 128 GB θα διατηρήσει την τιμή του στα 400 $. Αυτό σημαίνει ότι μια διπλή αναβάθμιση αποθηκευτικού χώρου θα κοστίσει μόνο 30 δολάρια επιπλέον.

Θυμίζουμε πως πέρυσι η Meta αύξησε σημαντικά τις τιμές για το Quest 2. Το 128GB πήγε από $300 σε $400, ενώ το 256GB από $400 σε $500. Τότε ο Zuckerberg μίλησε για υψηλότερα έξοδα κατασκευής και αποστολής και υποσχέθηκε πως τα επιπλέον έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την αύξηση των επενδύσεων στην έρευνα και ανάπτυξη VR.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.