Microsoft Surface Centaurus: Θα κυκλοφορήσει το 2020 με διπλή οθόνη και υποστήριξη Android apps;

Microsoft Surface Centaurus, Microsoft Surface Centaurus: Θα κυκλοφορήσει το 2020 με διπλή οθόνη και υποστήριξη Android apps;

Παλαιότερες αναφορές ήθελαν τη Microsoft να δουλεύει σε μία dual-screen συσκευή με κωδική ονομασία Centaurus η οποία θα τρέχει Android εφαρμογές. Πρόσφατες αναφορές επιβεβαιώνουν τις φήμες και αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα.

H IHS Markit, μία εταιρεία που κάνει έρευνες αγοράς είπε στη Forbes ότι το επόμενο Microsoft Surface θα έρθει με δύο 9 ιντσών οθόνες οι οποίες θα έχουν αναλογία διαστάσεων 4:3 και θα τρέχει Android εφαρμογές.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Microsoft Surface θα είναι συμβατό με τις Android εφαρμογές διότι θα τρέχει ένα νέο λειτουργικό σύστημα το οποίο επιτρέπει σε κατασκευαστές και προγραμματιστές να δημιουργούν custom Windows OSs για τις συσκευές τους.

Το Windows Core OS θα επιτρέψει στη Microsoft να δημιουργήσει μία πιο ελαφριά έκδοση του βασικού λειτουργικού της συστήματος και να ανταγωνιστεί την αναπτυσσόμενη αγορά των Chromebooks.

Η αναφορά θέλει την Microsoft να κυκλοφορήσει το νέο Microsoft Surface το πρώτο τρίμηνο του 2020. Αν και η νέα συσκευή θα υποστηρίζει Android εφαρμογές δεν θα έχει πρόσβαση στα Google Play Services, κάτι που βάζει τη Microsoft στην ίδια θέση με την Huawei και την Amazon.

Αυτό σημαίνει ότι η Microsoft θα πρέπει να χτίσει το δικό της Android app store για τα Windows και να πείσει τους προγραμματιστές να τροποποιήσουν κατάλληλα τις εφαρμογές τους.

Η IHS Markit ισχυρίζεται ότι το επόμενο Microsoft Surface θα είναι εξοπλισμένο με Intel Lakefield 10nm επεξεργαστές και θα υποστηρίζει LTE ή 5G δίκτυα. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε άλλες λεπτομέρειες για το Centaurus. Ωστόσο η εταιρεία ίσως αποκαλύψει επιπλέον λεπτομέρειες τον Οκτώβριο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Pelopidas

Επειδη ειναι η πιο σωστη υλοποιηση απο πολες πλευρες (αξιοπιστιας, τεχνολογιας, τεχνικης, μετατρεψιμοτητος, κλ) καλο ειναι να μας δωσουν και πιο καθαρες φωτογραφιες.
Βεβαια το διακενο θα πρεπει να μειωθει αρκετα μεχρις οτου να μην φαινεται καθολου (πιστεψτε με, γινεται)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.