Motorola Moto Stream, για ασύρματο streaming

Ενώ αυτόν τον καιρό περιμένουμε από τη Motorola να ανακοινώσει κάποιο smartphone όπως για παράδειγμα το φημολογούμενο Motorola Moto X+1, τελικά έκανε την έκπληξη και μας παρουσιάζει το Motorola Moto Stream gadget. Πρόκειται για μια ασύρματη συσκευή η οποία συνδέει τα ηχεία ή κάποιο ηχητικό σύστημα με το smartphone, tablet ή τον υπολογιστή.

Το Motorola Moto Stream έχει μικρές διαστάσεις, ζυγίζει 140 γραμμάρια και έχει πολυεδρικό σχήμα. Συνδέεται με οποιοδήποτε σύστημα ήχου και σου επιτρέπει να συνδεθείς με το smartphone σου με την χρήση bluetooth 3.0. Το Moto Stream δέχεται μέχρι 5 συσκευές bluetooth όπως Android, iOS και Windows Phone. Έχει 300 feet (91 μέτρα) εμβέλεια και μπορεί να συνδεθεί και με NFC.

Όσο για το κοστος του, η Motorola πουλάει το Moto Stream από σήμερα στην τιμή των 49.99$. Προς το παρόν το Moto Stream είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ και δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά.


, Motorola Moto Stream, για ασύρματο streaming

, Motorola Moto Stream, για ασύρματο streaming

, Motorola Moto Stream, για ασύρματο streaming

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilis

Στην ουσία δημιουργεί σύνδεση Bluetooth σε οποιαδήποτε συσκευή που δεν είναι Bluetooth. Το ίδιο ακριβώς κάνει και ένα πραγματάκι που εχω της TivoliAudio . Το συνδέω στην θύρα aux και στην πρίζα, κατόπιν με το κινητό το αναγνωρίζει ως Bluetooth και δίνει τον ήχο στο εκάστοτε ηχοσύστημα , αρκεί να εχει έξοδο aux….

Μιχάλης

Πως γίνεται να πιάνει από 91 μετρα απόσταση με Bluetooth ;
Εγώ έχω το sbh 20 της Sony και το συνδέω με 3.5mm jack στα ηχεία του σπιτιού μου και παίζω μουσική μέσω Bluetooth από το κινητό

KAFROS

@μιχαλης: το Bluetooth 4.0 έχει θεωρητική εμβέλεια 100 μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.