Nanoleaf: Έξυπνα φώτα που μαθαίνουν τις συνήθειες του χρήστη [CES 2020]

Nanoleaf Learning Series CES 2020

Μία από τις εταιρείες που θα παρευρεθούν στην έκθεση CES 2020 την ερχόμενη εβδομάδα είναι η Nanoleaf, η οποία είναι γνωστή για τα χρωματιστά συναρμολογούμενα πλακίδια φωτός τα οποία τοποθετούνται στον τοίχο και συγχρονίζουν με τη μουσική και τα gaming χειριστήρια.

Τα έξυπνα φώτα

Στην έκθεση CES 2020, η Nanoleaf θα παρουσιάσει αρκετά προϊόντα τα οποία θα είναι συμβατά με το HomeKit της Apple. Μεταξύ αυτών θα υπάρχουν και τα Nanoleaf Learning Series, τα οποία η εταιρεία περιγράφει ως ένα all-in-one διαδραστικό έξυπνο σύστημα φώτων για το σπίτι.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, τα Nanoleaf Learning Series σχεδιάστηκαν ώστε να μαθαίνουν, να αισθάνονται, και να αλληλεπιδρούν με τον χρήστη, ώστε να κάνουν τη ζωή του και τον χειρισμό των οικιακών έξυπνων συσκευών πιο εύκολη.

Η εταιρεία είπε ότι τα Learning Series είναι ένα σύστημα προϊόντων που σχεδιάστηκε ώστε να γνωρίζει πότε χρειαζόμαστε φως και πώς θα θέλαμε να είναι, ενώ απαιτεί την ελάχιστη δυνατή συμμετοχή από τον χρήστη. Ολόκληρη η σειρά αποτελείται από έναν διακόπτη, ένα κουμπί, λάμπες και ένα gateway.

Nanoleaf Learning Series CES 2020

H Nanoleaf Learning Series χρησιμοποιεί U-IQ τεχνολογία, η οποία συνδυάζει ένα δίκτυο αισθητήρων με έναν έξυπνο αλγόριθμο που εκπαιδεύεται στις ανάγκες του χρήστη.

Με τη βοήθεια της U-IQ το έξυπνο δωμάτιο γνωρίζει πότε χρειάζεται να ανάψει τα φώτα πριν καν μπούμε σε αυτό. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει την ένταση και τη θερμότητα των λαμπτήρων ώστε να προσαρμόζει τον φωτισμό σύμφωνα με το φως του ήλιου, ή άλλων πηγών που ενδεχομένως υπάρχουν στο δωμάτιο.

Στόχος της Nanoleaf είναι να εξαλείψει την ανάγκη χρήσης φυσικών διακοπτών, εφαρμογών και ψηφιακών βοηθών, δημιουργώντας ένα ανεπτυγμένο έξυπνο δίκτυο συσκευών που μαθαίνει μόνο του και λειτουργεί για τον χρήστη πριν από αυτόν.

Εκτός από τα Learning Series, η εταιρεία θα παρουσιάσει στην έκθεση CES 2020 και τη νέα σειρά διαδραστικών πλακιδίων φωτός, Unified Light Panel. Τα φώτα αυτά αντιδρούν στην αφή και επιτρέπουν στον χρήστη να δημιουργεί οποιοδήποτε σχήμα επιθυμεί, διότι τοποθετούνται σε κάθε πιθανή διάταξη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad 12.9-inch Apple TV

Apple event: Τι περιμένουμε σήμερα το βράδυ

To Apple Spring Hardware Event είναι προγραμματισμένο για σήμερα στις 20:00 το βράδυ, ώρα Ελλάδας και το αναμένουμε με ενδιαφέρον.

Gear NASA Science

H NASA καταφέρνει να κάνει το Ingenuity να πετάξει στον Άρη

Ένα ορόσημο στη διαστημική εξερεύνηση μόλις κατακτήθηκε, καθώς η NASA έλαβε την επιβεβαίωση της πρώτης πτήσης του Ingenuity στον Άρη.

Gear Chromebooks MediaTek NVIDIA

Έρχονται Chromebooks με γραφικά NVIDIA και CPU MediaTek

Σε τροχιά αναβάθμισης μπαίνουν τα Chromebooks με την NVIDIA και την MediaTek να θέλουν να ενισχύσουν την παρουσία τους στο ARM οικοσύστημα.

Gear DLink Smart Home

D-Link: WiFi και παρακολούθηση σε όλο το σπίτι σε προσιτές τιμές

Η D-Link προσφέρει έξυπνες συσκευές οι οποίες αλλάζουν την καθημερινότητά μας καθώς αναβαθμίζουν το χώρο στον οποίο τις χρησιμοποιούμε και μπορούμε να τις ελέγχουμε άμεσα και εύκολα μέσα από την οθόνη του smartphone ή του tablet μας.