Navigon, Βάση iPhone για το αυτοκίνητο

Τοποθετήστε το αγαπημένο σας iPhone στο αυτοκίνητο με αυτή την υπέροχη βάση της Navigon. Είναι στυλάτη με καμπύλες σχεδιαστικές γραμμές και ανταποκρίνεται πλήρως στο ιδιαίτερο ντιζάιν του iPhone σας. Είναι κατασκευασμένη από ποιοτικό πλαστικό και αγκαλιάζει το iPhone σε portrait και landscape στάση. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το iPhone. Όσοι το έχετε μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας με τα διαθέσιμα προγράμματα πλοήγησης;

Επεξεργάστηκε την 3 Φεβρουαρίου 2021 7:58

Σχόλια

  • Έχοντας το Navigon για iPhone μπορώ να πω πως είναι πραγματικά πολύ ωραία εφαρμογή. Στο iPhone 3GS μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πιάνει σήμα σε σχέση με το iPhone 3G που κάνει και 1 λεπτό(βέβαια εξαρτάται και που είσαι). Τρέχει πολύ ομαλά η εφαρμογή χωρίς κολλήματα και τέτοια πράγματα. Γενικά είναι μια πολύ καλή εφαρμογή με σαφέστατες οδηγίες και πολύ ωραίο περιβάλλον. Πλήρες εξελληνισμένο τόσο στο μενού όσο και στις φωνητικές οδηγίες.

  • Την έχω δει εδώ και καιρό αυτή τη βάση, είναι όντως πανέμορφη, αλλά από που μπορούμε να την αγοράσουμε!?!?!?!

  • Δυστυχώς ούτε με το τηλέφωνο έβγαλα άκρη. Πήρα 4 φορές αλλά καμία δε μπορούσε να μου μιλήσει ο -πολυάσχολος- υπεύθυνος. Θα περιμένουμε να βγει στα μαγαζιά...

  • Δυστυχώς δεν θα βγάλετε άκρη με την ελληνική αντιπροσωπεία.
    Το λέω όχι εκ πείρας, αλλά επειδή έζησα αρκετές καταστάσεις εκ των έσω και το After Sales τους(και όχι μόνο) πάσχει αρκετά.
    Δεν θα επεκταθώ άλλο για να μην εκτεθεί και ο Κώστας. Καλό είναι να περιμένουμε την κυκλοφορία της βάσης και βλέπουμε.

    Κρίμα πάντως γιατί τα προϊόντα της Navigon είναι καλά και ποιοτικά.

  • Nikkos, δεν με εκθέτεις, μπορείς να αναφέρεις κανονικά την εμπειρία σου. Αν η εταιρεία δεν έχει σωστό After Sales και Customer Support, καλά θα κάνει να το διορθώσει.

  • Λοιπόν μόλις πριν από λίγα λεπτά (και με την απειροελάχιστη καθυστέρηση των 10 ημερών :Ρ) έφτασε η απάντηση στο mailbox:

    "Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα αξεσουάρ για το iphone δεν έχουν εισαχθεί ακόμα στην χώρα μας. Αναμένεται να διατεθούν στην Ελληνική αγορά προς το τέλος του τρέχοντος μήνα."

  • Μάλιστα, αν δεν κάνω λάθος μας είχαν πει ότι είναι διαθέσιμα. Anyway... εν αναμονή! Γιατί και εγώ παρήγγειλα το δικό μου Α και αυτή η βάση είναι ότι πρέπει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.