Νέα LG TONE FREE: Βελτιωμένη ποιότητα ήχου για έναν τρόπο ζωής εν κινήσει

LG TONE FREE, Νέα LG TONE FREE: Βελτιωμένη ποιότητα ήχου για έναν τρόπο ζωής εν κινήσει

Η σειρά των ασύρματων ακουστικών TONE Free της LG Electronics για το 2022, παρέχει την απόλυτη εμπειρία ήχου με προηγμένες τεχνολογίες audio, καλύτερη σχεδίαση στην εφαρμογή και μια σειρά από χρήσιμες, νέες δυνατότητες.

Αποδεικνύοντας τη διαρκή δέσμευση της LG στην καινοτομία με επίκεντρο τον χρήστη, τα νέα ακουστικά TONE Free είναι οι τέλειοι καθημερινοί σύντροφοι για τον σημερινό τρόπο ζωής, εν κινήσει.

LG TONE FREE, Νέα LG TONE FREE: Βελτιωμένη ποιότητα ήχου για έναν τρόπο ζωής εν κινήσει

Αυτή τη χρονιά, το κορυφαίο μοντέλο ακουστικών (T90) TONE Free προσφέρει εντυπωσιακό ήχο χάρη στις πολλές αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας εσωτερικής κατασκευής με μεγαλύτερους drivers που βοηθούν στη δημιουργία βαθύτερων, πιο ικανοποιητικών μπάσων. Η χρήση γραφενίου, ενός κορυφαίου υλικού που μειώνει τις δονήσεις ενώ ενισχύει την ποιότητα ήχου, επιτρέπει στα T90 να παράγουν απίστευτα δυναμικό, αλλά ισορροπημένο και καθαρό ήχο.

Με περισσότερους από έναν τρόπους, τα T90 της LG είναι τα ιδανικά ακουστικά για να απολαμβάνουν τα αυτιά εξαίσιο ήχο καθώς ενσωματώνουν τις δυνατότητες βελτίωσης της απόδοσης του Meridian Headphone Spatial Processing (HSP), μιας εξειδικευμένης τεχνολογίας από τον μακροχρόνιο συνεργάτη της LG στην παροχή κορυφαίου ήχου, Meridian Audio. Με το εσωτερικό HSP, τα ακουστικά παρουσιάζουν μια ολοκληρωμένη, πιο φυσική σκηνή ήχου με μια καθαρή κεντρική εικόνα – κάνοντας κάποιον να νιώθει ότι ακούει μουσική μέσω πραγματικού στερεοφωνικού συστήματος ήχου. Επιπλέον, η τεχνολογία Perfect Balance της Meridian επιτρέπει στα ακουστικά T90 να επιτυγχάνουν σταθερή τονική ισορροπία σε οποιαδήποτε ένταση.

Τα LG TONE Free T90 με Dolby Atmos είναι τα πρώτα ασύρματα ακουστικά στον κόσμο που υποστηρίζουν Dolby Head Tracking™ σε όλο το περιεχόμενο και τις συσκευές. Το Dolby Head Tracking αναπροσαρμόζει τον ήχο καθώς οι χρήστες κινούν τα κεφάλια τους για μια πιο φυσική εμπειρία ήχου, έτσι ώστε να αισθάνονται ότι βρίσκονται στο κέντρο της σκηνής και να βιώνουν ένα εντελώς νέο επίπεδο βύθισης ήχου είτε ακούνε μουσική, βλέπουν ταινίες, απολαμβάνουν αγαπημένες σειρές ή παίζουν βιντεοπαιχνίδια.

Το Dolby Head Tracking μαζί με το περιεχόμενο του Dolby Atmos βελτιώνουν περαιτέρω την εμπειρία ακρόασης, παρέχοντας απίστευτη λεπτομέρεια, βάθος και σαφήνεια. Τα T90 είναι τα πρώτα ασύρματα ακουστικά που διαθέτουν audio virtualizer, το οποίο σχεδιάστηκε από την Dolby ειδικά για ακουστικά, μια προηγμένη λύση που επεκτείνει τη διάσταση του χώρου για στερεοφωνική ψυχαγωγία.

LG TONE FREE, Νέα LG TONE FREE: Βελτιωμένη ποιότητα ήχου για έναν τρόπο ζωής εν κινήσει

Επίσης, τα T90 διαθέτουν Snapdragon Sound, που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να βιώσουν ένα επίπεδο ποιότητας ήχου που προηγουμένως ήταν διαθέσιμο μόνο σε ενσύρματα ακουστικά. Μαζί με ήχο υψηλής ανάλυσης 24 bit/96 kHz, τα ακουστικά της LG με πιστοποίηση Snapdragon Sound παρέχουν εξαιρετική συνδεσιμότητα, κρυστάλλινη ποιότητα φωνής και χαμηλή καθυστέρηση, καθιστώντας τα τέλεια όχι μόνο για ακρόαση ήχου, αλλά και για φωνητικές κλήσεις και παιχνίδια.

Ακόμα, τα premium ασύρματα ακουστικά της εταιρείας προσφέρουν βελτιωμένο Active Noise Cancellation (ANC) με τον αλγόριθμο Double Step ANC και το Real Time ANC Optimizer. Ο αλγόριθμος Double Step ANC αξιοποιεί ένα νέο φίλτρο με υψηλότερο ρυθμό δειγματοληψίας για πιο αποτελεσματική εξάλειψη των εξωτερικών θορύβων και έναν προηγμένο αλγόριθμο ανίχνευσης κραυγών για την εξάλειψη των δυσάρεστων ήχων που αποσπούν στο παρασκήνιο. Εν τω μεταξύ, το Real Time ANC Optimizer προσαρμόζει αυτόματα την απόδοση ANC αναλύοντας την πραγματική θέση των buds μέσα στο αυτί του χρήστη μέσω των εσωτερικών μικροφώνων.

Η τελευταία εφαρμογή των TONE Free fit της LG προσφέρει άνεση ενώ ενισχύει την απόδοση για βελτιωμένο ήχο και βελτιστοποιημένη ακύρωση θορύβου. Έχοντας δημιουργηθεί σε συνεργασία με το Εργαστήριο Τεχνολογίας Εργονομικής Σχεδίασης POSTECH της Νότιας Κορέας, ο σχεδιασμός άνετης εφαρμογής των ακουστικών διαθέτει εργονομική ακρίβεια και βελτιστοποιημένο σχήμα για πιο άνετη αίσθηση στο αυτί. Επιπλέον, τα νέα μοντέλα είναι μικρότερα και ελαφρύτερα σε βάρος από τα προηγούμενα, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να φορούν το TONE Free για παρατεταμένες περιόδους χωρίς να αισθάνονται μικρότερο περισπασμό. Η απόδοση των TONE Free fit εξασφαλίζει τη σωστή τοποθέτηση στα αυτιά, προσφέροντας απόλυτη εμπειρία ήχου.

LG TONE FREE, Νέα LG TONE FREE: Βελτιωμένη ποιότητα ήχου για έναν τρόπο ζωής εν κινήσει

Τα νέα μοντέλα TONE Free της LG συνοδεύονται επίσης από τη θήκη φόρτισης UVnano, η οποία χρησιμοποιεί υπεριώδες φως για να διατηρεί τα ακουστικά καθαρά. Νέα για το 2022, η τεχνολογία UVnano της LG παρέχει ευρύτερη κάλυψη, αποστειρώνοντας όλα τα μέρη των τζελ αυτιών. Επιπλέον, τα T90 υιοθετούν ιατρική ποιότητα, αφού διαθέτουν υποαλλεργικά τζελ αυτιών για να μειώσουν τον κίνδυνο ερεθισμού του δέρματος στον ακουστικό πόρο. Η εξαιρετική άνεση του χρήστη είναι ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα των ακουστικών TONE Free της LG, τα οποία διαθέτουν πλέον βελτιωμένη συνδεσιμότητα και ευρύτερη συμβατότητα. Με το Plug & Wireless, επιτρέπεται στη θήκη φόρτισης να διπλασιάζεται ως πομπός Bluetooth, ενισχυμένη με μια χρήσιμη, νέα λειτουργία φωνητικής συνομιλίας που είναι ιδανική για κλήσεις συνδιάσκεψης και για συνομιλία με φίλους ενώ παίζετε. Με το συμπεριλαμβανόμενο καλώδιο USB-C to AUX, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τη θήκη σε ραδιόφωνο, διάδρομο, σύστημα ψυχαγωγίας κατά την πτήση και μια μεγάλη γκάμα άλλων προϊόντων για να απολαύσουν την ασύρματη ελευθερία και την κορυφαία ποιότητα ήχου.

Χάρη στη μονάδα Voice Pickup, τα premium T90 παρέχουν ακόμη μια βελτιωμένη εμπειρία φωνητικών κλήσεων. Η μονάδα Voice Pickup εντοπίζει και ελαχιστοποιεί τους θορύβους του περιβάλλοντος όταν ο χρήστης μιλάει, διευκολύνοντας όποιον βρίσκεται στην άλλη άκρη να ακούει τι λέει. Τα νέα μοντέλα TONE Free προσφέρουν έως και 9 ώρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση, ενώ η ίδια η θήκη μπορεί να προσφέρει άλλες 20, για έως και 29 ώρες απόλαυσης ακρόασης . Και, με μια νέα δυνατότητα γρήγορης φόρτισης, τα ακουστικά μπορούν να φορτιστούν πλήρως μετά από περίπου 1 ώρα στη θήκη φόρτισης UVnano.

Τέλος, το 2022 παρουσιάζεται η νέα σειρά TONE Free fit της LG (μοντέλα TF7 και TF8), σχεδιασμένη για ενεργό τρόπο ζωής, παρέχοντας ασφαλή και άνετη εφαρμογή για δραστήριες στιγμές από το τρέξιμο, την ποδηλασία βουνού και τις έντονες προπονήσεις στο γυμναστήριο. Και τα δύο μοντέλα ενσωματώνουν την τεχνολογία SwivelGrip – η οποία βοηθά να μένουν τα ακουστικά σταθερά και άνετα στη θέση τους, ακόμη και κατά τις πιο έντονες προπονήσεις – και προσφέρουν ελαφρύ σχεδιασμό που προάγει την καλύτερη κυκλοφορία του αέρα.

LG TONE FREE, Νέα LG TONE FREE: Βελτιωμένη ποιότητα ήχου για έναν τρόπο ζωής εν κινήσει

Επιπλέον, τα TONE Free fit μοντέλα προσφέρουν σταθερή απόδοση ANC, καθαρό χωρικό ήχο με την τεχνολογία Meridian HSP και τα οφέλη για την ενίσχυση της υγιεινής των υποαλλεργικών τζελ αυτιών ιατρικής ποιότητας και της θήκης φόρτισης UVnano της LG. Με βαθμολογία IP67, τα TF7 και TF8 είναι ανθεκτικά στη βροχή, τα πιτσιλίσματα, τον ιδρώτα και τη σκόνη για να διευκολύνουν το τρέξιμο ή την προπόνηση χωρίς καμία ανησυχία .

Τα μοντέλα TONE Free fit έχουν διάρκεια μπαταρίας 10 ωρών (έως συνολικά 30 ώρες με τη θήκη φόρτισης). Για πιο ευχάριστες προπονήσεις στο γυμναστήριο, τα ακουστικά TF8 μπορούν να συνδεθούν με παλαιότερες οθόνες διαδρόμου χωρίς Bluetooth, χρησιμοποιώντας την καινοτόμο λύση Plug & Wireless της LG.

Τα ασύρματα ακουστικά TONE Free 2022 της LG θα κυκλοφορήσουν στις μεγάλες αγορές παγκοσμίως από τα τέλη Αυγούστου.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear LG OLED Samsung

Samsung: Αγοράζει πάνελ τηλεοράσεων OLED από την LG;

H Samsung φέρεται να έχει υπογράψει συμφωνία για την αγορά πάνελ τηλεοράσεων υψηλής ποιότητας WOLED από τον ανταγωνιστή της, την LG.

Business LG

LG: Ανακοινώνει νέο λογότυπο για το brand

Η LG παρουσίασε το νέο της λογότυπο της εταιρείας που διαθέτει μια πιο ανοιχτή απόχρωση κόκκινου που ονομάζεται LG Active Red.

Cars Honda LG

LG Energy Solution & Honda: Νέο εργοστάσιο μπαταριών EV στο Οχάιο

Η Honda και η LG Energy Solution πραγματοποίησαν την επίσημη τελετή θεμελίωσης ενός νέου εργοστασίου μπαταριών EV στην κομητεία Fayette, κοντά στο Jeffersonville του Οχάιο.

Gear Apple iPad LG

LG και Samsung ενώνουν τις δυνάμεις τους – Δημιουργούν οθόνες OLED για το iPad Pro

Η Apple φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο της iPad με οθόνη OLED το 2024, ενώ φέρεται να έχει υπογράψει συμφωνίες με τη Samsung Display και την LG Display της Νότιας Κορέας.