Νέο Apple TV φημολογείται ότι έρχεται το 2022 με αυτά τα τέσσερα χαρακτηριστικά

apple tv, Νέο Apple TV φημολογείται ότι έρχεται το 2022 με αυτά τα τέσσερα χαρακτηριστικά

Τον Μάιο, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo υποστήριξε ότι μια νέα Apple TV θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2022. Τον περασμένο μήνα, ο Mark Gurman του Bloomberg είπε επίσης ότι μια νέα Apple TV “πλησιάζει” και “θα μπορούσε ενδεχομένως να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

Αν αυτά τα λεγόμενα αποδειχθούν αληθινά, τότε είναι καλή στιγμή να ανατρέξουμε στα τέσσερα χαρακτηριστικά που φημολογείται ότι θα φέρει.

Ταχύτερο τσιπ: Ο Gurman είπε ότι το νέο Apple TV θα είναι εξοπλισμένο με ένα τσιπ A14 Bionic, το οποίο βρίσκεται επίσης σε όλα τα μοντέλα iPhone 12 και στο iPad Air τέταρτης γενιάς. Το αναβαθμισμένο τσιπ θα έχει ως αποτέλεσμα ταχύτερη απόδοση σε εφαρμογές και παιχνίδια σε σύγκριση με το τρέχον Apple TV 4K με τσιπ A12 Bionic.

Αυξημένη RAM: Το επόμενο Apple TV θα έχει αυξημένη μνήμη RAM 4 GB, από 3 GB στο τρέχον Apple TV 4K, σύμφωνα με τον Gurman. Η ενίσχυση της μνήμης θα συνέβαλε σε ταχύτερη απόδοση και απόκριση.

Νέα έκδοση του Siri Remote: Στην έκδοση beta του iOS 16, ανακαλύφθηκαν αναφορές σε επίπεδο κώδικα σε μια νέα και ακυκλοφόρητη έκδοση του Siri Remote για το Apple TV. Δεν είναι σαφές ποιες νέες δυνατότητες θα έχει, αλλά πολλοί πελάτες ελπίζουν στην ενσωμάτωση τσιπ U1 για την υποστήριξη Find My.

Χαμηλότερη τιμή: Η νέα Apple TV θα έχει βελτιωμένη δομή κόστους, σύμφωνα με τον Kuo, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε χαμηλότερη τιμή για τους πελάτες. Το τρέχον Apple TV 4K ξεκινά από 179 $ με 32 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ το παλαιότερο Apple TV HD παραμένει διαθέσιμο για 149 $.

Το τρέχον Apple TV 4K ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2021 και κυκλοφόρησε ένα μήνα αργότερα. Είναι ασυνήθιστο για το Apple TV να προχωρά σε ανανέωση hardware τόσο σύντομα, επομένως η κυκλοφορία του 2023 μπορεί να είναι πιο πιθανή από το 2022, αλλά ο Kuo και ο Gurman είναι και οι δύο αξιόπιστες πηγές.

Ο Gurman πιστεύει ότι μια εκδήλωση της Apple είναι απίθανη αυτόν τον Οκτώβριο, επομένως το νέο Apple TV πιθανότατα θα ανακοινωθεί με ένα δελτίο τύπου εάν τελικά κυκλοφορήσει το 2022.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.