Νέο MacBook Pro 16″: Concept με 6 θύρες USB-C

, Νέο MacBook Pro 16″: Concept με 6 θύρες USB-C

Η Apple φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό ότι θα φέρει ένα MacBook Pro στις 16 ίντσες. Ένα concept για αυτό το MacBook το παρουσιάζει με 6 συνολικά USB-C θύρες και Touch Bar στο πάνω μέρος του πληκτρολογίου.

Το νέο laptop της Apple μοιάζει αρκετά με το MacBook Pro των 15 ιντσών, ωστόσο τα δύο laptop έχουν μία σημαντική διαφορά και αυτή φυσικά είναι η ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη. Ωστόσο, το συνολικό μέγεθος του laptop δεν αναμένεται να αλλάξει καθώς ο Αμερικανικός κολοσσός λέγεται ότι θα ενσωματώσει μικρότερα bezel στην οθόνη.

, Νέο MacBook Pro 16″: Concept με 6 θύρες USB-C

Αλλαγές ίσως δούμε και στον σχεδιασμό του MacBook. Το concept παρουσιάζει ένα πιο στρογγυλό σώμα σε σχέση με το τετράγωνο σώμα του MacBook Pro των 15 ιντσών. Όσον αφορά τις USB-C θύρες, το νέο MacBook Pro αναμένεται να φιλοξενήσει τρεις στην αριστερή μεριά και άλλες τρεις στην δεξιά μεριά αυξάνοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των θυρών από τέσσερις σε έξι.

, Νέο MacBook Pro 16″: Concept με 6 θύρες USB-C

Τέλος, το νέο laptop της Apple λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα ωστόσο δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες που να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο. Επιπλέον, η Apple δεν έχει αποκαλύψει ακόμη το MacBook Pro ίσως αυτό γίνει μαζί με τα AirPods Pro κάποια στιγμή τις επόμενες ημέρες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.