Gear

Ninm It’ OK: Η αναβίωση του Walkman με Bluetooth για σύνδεση ασύρματων ακουστικών ή ηχείου [βίντεο]

Τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει ένα κύμα νοσταλγίας και επιστροφής στα ‘90s, κάτι που αποδεικνύουν περίτρανα οι πωλήσεις των σχετικών προϊόντων. Μια έρευνα του BuzzAngle βρήκε ότι οι πωλήσεις των κασετών αυξήθηκαν κατά 19% το 2018 σε σχέση με το 2017. Φυσικά από τη στιγμή που υπάρχει αγορά γι’ αυτού του τύπου τα προϊόντα πάντα κάποιος έχει μία ιδέα η οποία θα του εξασφαλίσει κάποια χρήματα.

Η Ninm είναι μία εταιρεία η οποία δημιούργησε καμπάνια στο Kickstarter για να πάρει χρηματοδότηση για το προϊόν της “It’s OK”, ένα φορητό κασετόφωνο αντίστοιχο με τα πρωτότυπα Sony Walkman.

Το It’s OK επιτρέπει στον χρήστη να αναπαράγει κασέτες και να γράφει ήχο σε αυτές, ακριβώς όπως κάναμε πριν μερικές δεκαετίες. Απλώς το “νέο” κασετόφωνο της Ninm διαθέτει Bluetooth 5.0 το οποίο επιτρέπει τη χρήση ασύρματων ακουστικών, αλλά και να τη σύνδεση κάποιου Bluetooth ηχείου.

Επιπλέον, το It’s OK έχει κλασική θύρα ακουστικών, σε περίπτωση που δεν είμαστε οπαδοί της νέα ασύρματης τεχνολογίας, και χρησιμοποιεί AA μπαταρίες, όπως τα παλιά Walkmans.

Η τιμή του It’s OK είναι $75 και βγαίνει σε τρία χρώματα ροζ, άσπρο, και navy μπλε, το οποίο θυμίζει ιδιαίτερα τα original Sony Walkman. Η εταιρεία υπολογίζει ότι θα στείλει τις συσκευές τον Δεκέμβριο.

Επίσης, μαζί με το κασετόφωνο θα συμπεριλάβει και μία άδεια κασέτα, έτσι ώστε αν δεν έχουμε κρατήσει καμία να μπορέσουμε να γράψουμε κανένα τραγούδι ή εμάς στο μπάνιο.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.