Nissan ProPILOT Chair: Αυτόνομες καρέκλες για να στέκεσαι στην ουρά [video]

Τον Φεβρουάριο η Nissan μας έδειξε για πρώτη φορά τις καρέκλες γραφείου που παρκάρουν μόνες τους. Ουσιαστικά ήταν αυτόνομες καρέκλες που στο τέλος της ημέρας όταν τελείωνες τη δουλειά ή όταν τελείωνε ένα meeting, αυτές μπορούσαν να επιστέψουν στη θέση τους και να τακτοποιηθούν μόνες τους.

Σήμερα η Nissan μας δείχνει μέσα από ένα νέο video την εξέλιξη που έχει γίνει στις ….αυτόνομες καρέκλες. Αυτή τη φορά οι καρέκλες σχηματίζουν μια σειρά για να μην κουράζονται όσοι περιμένουν.

Οι καρέκλες ονομάζονται ProPILOT Chair, είναι τοποθετημένες σε μια σειρά, όταν σηκωθεί ο πρώτος η καρέκλα του μετακινείται στο τέλος της ουράς και η επόμενη παίρνει τη θέση της. Όσοι έχουν επισκεφθεί το Τόκιο θα παρατήρησαν ότι οι Ιάπωνες σχηματίζουν ουρές για τα πάντα, ακόμη για να φάνε σε ένα καλό εστιατόριο μπορεί να χρειαστεί να περιμένουν πολλή ώρα.

Η ProPILOT Chair έχει στόχο να μπει σε εστιατόρια για να μην στέκονται οι πελάτες όρθιοι να περιμένουν και μάλλον οι συμβατικές καρέκλες δεν είναι αρκετές για μια πόλη σαν το Τόκιο.

H Nissan αυτή τη στιγμή δέχεται αιτήσεις από εστιατόρια της Ιαπωνίας που μπορεί να ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη τεχνολογία. Οι επιλαχόντες θα εξοπλιστούν με τις αυτόνομες καρέκλες μέσα στο 2017. Απώτερος στόχος της βέβαια είναι να διαφημίσει τα αυτοκίνητά της και την εξέλιξη που γίνεται στην αυτόνομη οδήγηση.

Δείτε το video:

nissan chair, Nissan ProPILOT Chair: Αυτόνομες καρέκλες για να στέκεσαι στην ουρά [video]

nissan chair, Nissan ProPILOT Chair: Αυτόνομες καρέκλες για να στέκεσαι στην ουρά [video]

nissan chair, Nissan ProPILOT Chair: Αυτόνομες καρέκλες για να στέκεσαι στην ουρά [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitris

αμα γινοταν και jetpack θα το επαιρνα..

ΑντώνηςΤ

Για δε μας λένε τι πίνουν και δεν μας δίνουν στην Nissan.

Νομίζω ότι για την Ελλάδα θα έπρεπε να βγάλουν και Off-Office & Off-Road μοντέλα με τις ουρές που μαζεύουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cars Nissan

Nissan: Σχεδιάζει δεύτερο εργοστάσιο μπαταριών για ηλεκτρικά οχήματα στις ΗΠΑ

H Nissan εξετάζει τη δημιουργία ενός δεύτερου εργοστασίου μπαταριών για ηλεκτρικά οχήματα στις ΗΠΑ, ώστε να επωφεληθεί από τις επιδοτήσεις που δίνει ο νόμος μείωσης του πληθωρισμούς.

Cars Nissan

H Nissan δίνει μία πρώτη γεύση από το ηλεκτρικό Max-Out

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Nissan Futures, η Nissan παρουσίασε ένα πρωτότυπο μοντέλο του Max-Out EV κάμπριο, που είχε αποκαλυφθεί σε εικονική μορφή, ως μέρος του οράματος Nissan Ambition 2030, που ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2021.

Smartphones Nissan

Nissan Office Pod concept: Η τηλεργασία στα καλύτερά της

Το Office Pod Concept της Nissan σας δίνει όλη την ελευθερία που χρειάζεστε σε τέσσερις τροχούς, χωρίς να σας λέιπει τίποτα από τις ανέσεις του σπιτιού.

Cars Nissan

Καινοτόμο υλικό μπορεί να κάνει τα αυτοκίνητα ακόμα πιο αθόρυβα

Η τεχνολογία ηχομόνωσης, γνωστή ως ακουστικό μετα-υλικό, κατέκτησε το βραβείο “Best of What’s New” του Popular Science για το 2020 στην κατηγορία αυτοκινήτων.