Nokia BH-121, Επίσημο το Nokia Guru bluetooth headset

Θυμάστε το Nokia Guru; Η Nokia επισημοποίησε επιτέλους το bluetooth headset φωτογραφίες του οποίου είχαν διαρρεύσει εδώ και καιρό ωστόσο προτίμησε μία λιγότερο… εμπνευσμένη ονομασία, την Nokia BH-121. Το νέο bluetooth headset της εταιρείας θα κυκλοφορήσει σε γαλάζιο, κόκκινο, κίτρινο και μαύρο και οι διαστάσεις του είναι μόλις 39x39x12 χλστ.

Χάρη στο ενσωματωμένο κλιπ, μπορείτε να το ασφαλίσετε στο σaκάκι, στο πουκάμισο ή στην μπλούζα σας εύκολα. Η συσκευή διαθέτει ένδειξη για την μπαταρία, χειριστήριο για να απαντάτε ή να απορρίπτετε κλήσεις, πλήκτρα ελέγχου μουσικής, NFC, ενώ έρχεται με το δικό του Live Tile, για την home screen των Windows Phone.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι από τα ακουστικά WH-208 που υπάρχουν στην συσκευασία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλα της προτίμησης σας, αφού παρέχει μία τυπική υποδοχή 3.5mm. Η τιμή του Nokia BH-121 είναι 39 ευρώ, και είναι διαθέσιμο από αυτό τον μήνα σε συγκεκριμένες αγορές. Για τη χώρα μας δεν έχουμε μάθει κάτι.

Nokia BH-121, Nokia BH-121, Επίσημο το Nokia Guru bluetooth headsetNokia BH-121, Nokia BH-121, Επίσημο το Nokia Guru bluetooth headset

Πηγή 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μιχαλης

Φαίνεται ωραίο αλλα τι παραπάνω έχει απο τα απλα ακουστικά ? Γιατι κάποιος να επιλέξει αυτο ? Αν έχει πάρει κάποιος παρόμοιο ας πει την γνωμη του . Και επίσης η μπαταρία ξέρουμε πόσο θα κρατάει περίπου

GiannisMix

Ότι πιο βολικό για εμένα. Δεν έχεις τη γκουμουτσα στ αυτί συνέχεια παρα αφήνεις τα καλωδιακια στ λαιμό σου. Το βαζεις εσωτερικα του μπουφαν η στη τσέπη και γλυτώνεις το να μπερδεύεται το χέρι σου στα καλώδια όταν πιάνεις τη συσκευή για αλλο λογο. Ουσιαστικά ένα ασύρματο κλασσικό hands free. Χρησιμοποιουσα ένα παρόμοιο την εποχή του ΝΟΚΙΑ 6600 και το είχα κατά βολευτεί..
Αντε να κυκλοφορήσει κ ελλαδα να το τσιμπήσω για το 920 μου 🙂

jonjon

Ενδιαφέρον!!!!

stathishatzi

Η Nokia το τελευταιο καλο bluetooth που εβγαλε για εμενα ηταν το BH-215 που ειχε και δονηση. Τι την επιασε τωρα και δεν βαζει δονηση στα bluetooth της δεν ξερω.

nikmour

@stathishatzi
Σου άρεσε που είχε δόνηση στο αυτί σου? σορρυ φίλε λίγο χιούμορ δεν κάνει κακό.
Πάντως εγώ έχω το αντίστοιχο της sony. Ποια είναι η διαφορά?

theo

το ένα ιαπωνικό και το άλλο ευρωπαικό και τα δύο made in china 😛

Nick-Ch

Είναι πανέμορφο αλλά τι αυτονομία έχει?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.