Nokia D1C: Το πολυαναμενόμενο Android smartphone, τελικά είναι tablet

Με δύο μήνες να πρέπει να περάσουν μέχρι το τέλος του 2016, υπάρχει ακόμη χρόνος για την Nokia να επαληθεύσει την φήμη ότι επιστρέφει με νέες συσκευές μέσα σε αυτό τον χρόνο. Τις τελευταίες εβδομάδες, υπάρχουν αρκετές φήμες για μια συγκεκριμένη συσκευή με την ονομασία Nokia D1C.

Το συγκεκριμένο όνομα εμφανίστηκε στο Geekbench αρκετές φόρες, αλλά δεν είχαν αποκαλυφθεί αρκετές πληροφορίες για το hardware. Τα καλά νέα είναι ότι, αυτή την φορά η συσκευή έτρεξε στο GFXBench, το οποίο μας προσφέρει αρκετές πληροφορίες για αυτή.

Πρώτα απ’ όλα, ενώ όλοι νομίζαμε ότι πρόκειται για το πρώτο Android smartphone της Nokia, το D1C είναι τελικά tablet. Παρόλο που είχαμε λάθος εντύπωση, αυτό δεν αναιρεί ότι πρόκειται για μια συσκευή της Nokia, η οποία είναι σε στάδιο δοκιμών.

Σύμφωνα με το GFXBench, το Nokia D1C θα έχει Android 7.0 Nougat, πράγμα που το κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα tablet αυτή την στιγμή στην αγορά. Πληροφορίες που υπήρχαν σε προηγούμενα benchmarks, επιβεβαιώνονται και σε αυτό, όπως το γεγονός ότι θα έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 1.4 GHz (ίσως είναι ο Snapdragon 430) και Adreno 505 GPU.

Επιπλέον θα έχει 3 GB RAM και 16 GB εσωτερικής μνήμης, με μόνο τα 9 GB να είναι διαθέσιμα. Το Nokia D1C θα έχει 16 megapixel κάμερα στο πίσω μέρος και 8 megapixel στο μπροστά. Και οι δύο κάμερες θα μπορούν να καταγράψουν 1080p βίντεο. Το σημαντικότερο στοιχείο που μας έπεισε ότι πλέον μιλάμε για tablet, είναι το μέγεθος της οθόνης. Η επερχόμενη συσκευή της Nokia θα φέρει μια μεγάλη 13.8 ιντσών οθόνη με full HD ανάλυση.

Αυτές οι πληροφορίες, είναι όλες όσες γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Ελπίζουμε ότι η Nokia θα ανακοινώσει σύντομα και επίσημα το Nokia D1C, και ας ελπίσουμε και κάποια άλλη συσκευή.

Nokia D1C Tablet 13.8 inches, Nokia D1C: Το πολυαναμενόμενο Android smartphone, τελικά είναι tablet

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Χαχαχαχα… Τα χαρακτηριστικα πάντως στο ταμπλετ είναι μέτρια για το 2016 πιστεύω να είναι χαμηλή και η τιμή του….

Blats

Έναν καλύτερο επεξεργαστη να του φορέσουν και θα ειναι μια χαρά!!τα χαρακτηριστικά του εμενα θα με καλυπταν πιστεύω για tablet!

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

αν φορουσε Intel και είχε w10+Remix θα γινοταν χαμός.
13” χωρις support για keyboard και stylus για μενα θα ειναι μεγαλο μειον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.