Nokia Lumia 1020, Premium δερμάτικη θήκη με φωτογραφικές καταβολές

Το Nokia Lumia 1020 αν κοστίζει 799 ευρώ τότε μια δερμάτινη θήκη όπως η παρακάτω κρίνεται ως επιβεβλημένη τόσο για την προστασία του όσο και για την έξτρα φωτογραφική πινελιά που αναζητάτε. Το κόστος της δεν γνωρίζουμε πιο είναι, είναι ξεκάθαρο όμως ότι η Nokia τοποθετεί το Lumia 1020 όχι μόνο στα high-end μοντέλα αλλά και στα premium.

Nokia Lumia 1020 δερμάτινη θήκη, Nokia Lumia 1020, Premium δερμάτικη θήκη με φωτογραφικές καταβολές

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Χλιδή τώρα θα μπορεί να ανταγωνίζεται άνετα τα πάντα Στην καφετέρια αφού θα είσαι στα 1000+ ευρώ.Κατά τα άλλα το τηλέφωνο σκοτώνει στο τομέα της φωτογραφίας.

Teodore88

Σιγα το Vertu..!! Ενταξει τουμπανη συσκευη δεν λεω, αλλα οχι κ premium… Ουτε τα υλικα ουτε ο σχεδιασμος δεν ανταποκρινεται στην premium κατηγορια… Εχω Motorola AURA και ξερω τι λεω 🙂

golas

όσο η nokia ασχολείται με windows mobile, ότι και να βγάλει για μένα θα είναι αδιάφορο.

sotiris

@golas αφου σου ειναι αδιαφορο γιατι σχολιαζεις?
ασε αυτους που ενδιαφερονται να σχολιασουν και μην παρεμβαινεις.. φιλικα στο λεω.

makis88

Άσε που δεν ξέρει και τι σχολιάζει!! Είναι Windows phone και όχι Windows mobile… αν δεν τα έχεις δοκιμάσει δεν μπορείς να έχεις άποψη

icecube

@ makis88, εαν δε βαριεσαι, μπορεις σε παρακαλω να μας δωσεις λιγο τα “φωτα” σου; -υποθετω εισαι χρηστης nokia lumia-, οταν καταγραφεις βιντεο μπορεις να ζουμαρεις ταυτοχρονα; δεν εχουμε βρει ακρη, μηπως κανουμε κατι λαθος; υπαρχει καποια εφαρμογη για να βαλεις δικο σου ηχο στα μηνυματα; θα ηθελα να προτεινεις ενα καλο antivirus, και εαν ξερεις μια λυση για τα “αλλα αρχεια”, εχουν φθασει -χωρις πλακα- το 1,3gb στο lumia 920 του φιλου μου….

Λεωνίδας

Πρωτότυπη η νοοτροπία της ΝΟΚΙΑ να δίνει περισσότερη βάση στην κάμερα παρά στο smartphone κομμάτι…Αλήθεια, πόσα mb θα πιάνει μια τέτοια φωτογραφία που θα μπορείς να τη στέλνεις μάλιστα κι εύκολα? Αν ξέρει κάποιος ας μου πει.Ευχαριστώ!

Πέτρος Π

@Icecube : Δηλαδή εσένα το πρόβλημά σου με τα Windows Phones είναι οτι δεν μπορείς να βάλεις τον Παντελίδη σαν ήχο για τα μηνύματα?? Εντάξει όντως δεν μπορείς να κάνεις ζουμ ενώ τραβάς βίντεο, μικρό το κακό και πιθανότατα θα λυθεί με το νέο update… Antivirus δεν χρειάζεται καν για τα Windows phone φίλε μου, δεν είναι android να είναι το 40% των εφαρμογών ιοί… Όσο για τα άλλα αρχεία πιθανότατα είναι κάποια αρχεία που χρειάζεται το σύστημα των WP για να τρέχει καθημερινά… Και πάλι με τα 32 gb του στο 920 του φίλου σου μικρό το κακό των 1,5 gb… Εξάλλου μετά απο κάποιο σημείο σβήνονται από μόνα τους… μη τρελαίνεστε, το λέω από προσωπική πείρα με το 820, ποτέ δεν ξεπερνάνε το 1gb…

iceman

@Λεωνίδας, στο πρωτο κοματι του σχολιου σου,: η νοκια θεωρει πως με το λειτουργικο της microsoft ειναι στο ιδιο επιπεδο αποδοσης με το android και το ios, και προσπαθει να κανει την διαφορα με μια καλύτερη καμερα. αυτο ομως δεν ισχυει, καθως το wp os θελει παρα πολυ δουλεια. ειναι τουλαχιστων αστειο, να υπαρχει ενα γενικο επιπεδο ηχου για ολες τις χρησεις, κουδουνισμα, μουσικη, μηνυμα, παιχνιδια, βιντεο, καμια διαχειρηση αρχειων στο κινητο, παρα μονο με χρηση του pc, μια εφαρμογη καμερας η οποια ειναι απλα τραγικη, να μην φορτιζουν σβηστα, και μπορω να συνεχισω και να γεμισω μια σελιδα. και ολα αυτα εν ετος 2013, που τα smartphones μονο που δεν ψηνουν καφε. στον αντιποδα, η νοκια κανει φιλοτιμη προσπαθεια να επεμβει και να διορθωσει οτι μπορει,(nokia amber update, storage check, nokia pro camera), αυτο ομως θα επρεπε να ειναι προτεραιοτητα της microsoft και οχι της νοκια. τα windows phone 8, ειναι ασκηση επι χαρτου κατα την γνωμη μου, και μαλλον τα κακως κειμενα θα διορθωθουν με την επομενη εκδοση. ομως θα την παρουν τα τωρινα μοντελα ή θα μεινουν “μπουκαλα” οπως οι κατοχοι των 7.5 που δεν πηραν την 8; στο δευτερο κοματι, : υπαρχει μια λαθος εντυπωση οτι… Συνέχεια »

icecube

@ Πέτρος Π, οκ, εαν και δεν εχω lumia 920 (ενα ταπεινο nokia 808 εχω), ουτε ακουω “παντελιδη”, (δεν ξερω καν ποιο ειναι το παληκαρι), ευχαριστω πολυ για την απαντηση, ειναι πολυ καλος φιλος και λογω της ενασχολησης μου με το blog ηθελα να τον βοηθησω. και εγω ακουσα πως με την nokia amber update πολλα απο τα κακως κειμενα διορθωνωνται και προστηθεντε νεα καλουδια.

manolis

είμαι κάτοχος 920.
Ο φίλος που θέλει να κάνει ζουμ στο βίντεο , απλά πρέπει να κάνει ζουμ τσιμπώντας την οθόνη πριν ξεκινήσει να καταγράφει.

Σχετικά με τους ήχουν όποιος θέλει μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή windows 8 Ringtone και να εμπλουτίσει τους ήχους του κινητού του.

Maira

Ξερετε αν πωλειται καπου αυτη η θηκη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.